ПРИВІТАННЯ голови обласної державної адміністрації Володимира КУЛІША та голови обласної ради Івана ШИЛЕПНИЦЬКОГО з нагоди Дня журналіста

Шановні працівники засобів масової інформації!
Дорогі краяни!
Щиросердно вітаємо з нагоди професійного свята усіх, хто присвятив своє життя  поважній, відповідальній і жертовній журналістській праці! Журналістика – це високе покликання, особливий стиль життя та мислення, тонке сприйняття довколишнього світу, глибоке відчуття значущості подій та явищ. Перебуваючи в епіцентрі суспільного життя, ви першими приймаєте виклики часу, визначаєте громадську думку, викриваєте негаразди сьогодення, самовіддано змагаєтеся за свободу слова та інформації, дотримання прав людини і громадянина.
Мешканці Чернівецької області традиційно пишаються високим фаховим рівнем, гострим відчуттям правди, об’єктивністю та неупередженістю буковинських журналістів, які за правом вважаються кращими з-поміж кращих. Завдяки вам, дорогі друзі, на теренах нашого краю триває рівноправний діалог між владою та громадою, що сприяє гармонійному розвитку економічного, суспільно-політичного, соціально-економічного та культурного життя Буковини.
З глибокою повагою та шаною висловлюємо усім вам, дорогі представники «четвертої влади», почуття щирого захоплення вашим професіоналізмом, непоборним прагненням справедливості, принциповістю і незалежністю журналістської думки, щиро дякуємо за розуміння та співпрацю. Нехай ваша нелегка робота завжди приносить вам радість і задоволення! Зичимо вам та вашим шановним родинам міцного здоров’я, особистого щастя, життєвих гараздів, високого творчого натхнення, любові і шани від вдячних читачів, глядачів та слухачів!
Зі святом вас, шановні друзі!

Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ, голова обласної ради
Володимир КУЛІШ, голова обласної державної адміністрації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *