Пожежі від алкоголю, цигарок і поганих дротів

Пожежі від алкоголю, цигарок і поганих дротів

* На горищі цегляного будинку 69-річної пенсіонерки з Мольниці Герцаївського району пожежа виникла пізно увечері. Полум’я поширилося на значну площу і встигло знищити покриття будинку і 200 кг зерна, що зберігалося на горищі. Але житловий будинок герцаївським вогнеборцям удалося врятувати. Причина – коротке замкнення електромережі.

* А глибокої ночі загорілася господарська будівля у Чагрі Глибоцького району. Вогонь знищив покрівлю та домашні речі, що там зберігалися. Житло від загоряння пощастило відстояти. Тут причиною стало порушення правил експлуатації пічного опалення.
Нагадуємо, що це вже 14-та така пожежа від початку опалювального сезону.

* У підвалі багатоповерхівки на вул. Руській обласного центру 43-річний бомж вирішив зігрітися, розпаливши багаття, але не впорався з вогнем. Про пожежу рятувальникам повідомили мешканці будинку. Це вже п’ятий випадок пожежі через бомжів з настанням холодів. В одному випадку безпритульний загинув.

ЦП ГУ МНС України в Чернівецькій області

Іномарка, припаркована на вул.Барбюса, загорілася вночі. Про пожежу повідомили мешканці сусіднього будинку. І хоча вогнеборці прибули за лічені хвилини, автівку було практично знищено.

«Вольво», яке загорілося недільного ранку на автостоянці біля «Екватора», пощастило більше. Його власник спромігся знеструмити клеми акумулятора, і вогонь встиг знищити лише панель приладів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *