Погода в домі

Як «прописати» у вашій оселі позитивну енергетику, радять спеціалісти фен-шуйСпочатку викиньте з хати усі зламані, непотрібні і просто старі речі, якими ви не користуєтесь. Потім зробіть генеральне прибирання, обов’язково вимийте вікна, підлоги і двері. Пам’ятайте, що під час прибирання не можна мести сміття до порога – це загрожує втратою грошей, а дівчатам – краси. Краще замітати в напрямку до кухні. Не прибирайте у великі релігійні свята. За звичаєм, щоб оселя набралася чистою божественною енергією, прибирати слід напередодні свята.
Астрологи вважають, що прибирати в хаті, сушити і провітрювати постіль краще за «старого місяця», а не за повного чи місяця-молодика.
Наші пращури вважали, що у хаті має бути лише один віник. Зберігати його слід мітлою вгору.
Після прибирання обкуріть приміщення ароматичними маслами або свічкою. Найкраще використовувати для цього сандал і ладан. Можна спалювати ароматичні палички або гілочки сухого полину, звіробою, лаванди, сосни і шавлії. Коли ж ви погано переносите запахи, можна зробити рідкий аерозоль: на 100 мл води 10 крапель аромомасла. Обійдіть приміщення за годинниковою стрілкою і побризкайте розчин у кожному кутку мінімум тричі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *