«Подаруй дитині життя»

«Подаруй дитині життя»

Чернівецький обласний благодійний Фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію

58000 м. Чернівці, вул. Гоголя, 12; тел./факс (0372) 57-31- 47
ФАКБ „Форум” м.Чернівці код ЄДРПОУ 35029311 Р/Р № 26002300000612 МФО 356516

Щороку в Україні виявляють лейкемію у 200 – 600 дітей.

У Чернівецькій області на сьогоднішній день є 103 онкохворих дитини, вже в цьому році виявлено 16 нових випадків захворювання. Понад 70% хворих можна повністю вилікувати, та повний курс лікування триває до 2-х років і коштує близько 100 000 грн. Держава, на жаль, не завжди в змозі забезпечити лікуванням усіх дітей, які потребують цього. Не дочекавшись допомоги, чимало дівчаток і хлопчиків помирають.

Тільки об’єднавшись, ми зможемо повернути хворим дітям щасливе дитинство!

Фонд працює близько двох років, за цей час зібрано понад 430тис. грн. з них використано 140 тис. грн. на придбання життєво необхідних ліків та закуплене холодильне обладнання, вкрай необхідне для зберігання медичних препаратів. Рішення про закупівлю ліків приймається Наглядовою Радою Фонду до складу якої входять представники ЗМІ, громадські діячі, фахівці кардіо-онко-гематологічного відділення обласної дитячої клінічної лікарні та члени батьківського комітету. Передача ліків відбувається в присутності членів Правління та Наглядової Ради фонду.

Це стало можливим завдяки небайдужості та щирості сердець людей які долучилися до благодійного марафону. Ми щиро вдячні кожному буковинцю та гостю нашого краю які відгукнулись на чуже горе.

Наступна акція милосердя відбудеться 19 березня о 16 год. на Центральній площі, біля пам’ятника Т. Шевченка.

Запрошуємо всіх небайдужих буковинців до співпраці !

Медіа патронат:

Обласна держтелерадіо компанія, ТРК „Чернівці ”, радіо „Блиск-FM”, ТРК «АСС», радіо «Люкс-FM», радіостанція 103.2FM, ЧАКТ – „ТВА” , радіо „Сіті”, газета „Версії”, «Буковинське Віче» «Буковина»

Співорганізатори:

УМВС України в Чернівецькій області

Маємо надію на довготривалу та плідну співпрацю. Саме для цього Фонд «Подаруй дитині життя» бере на себе завдання об’єднати всіх небайдужих людей у боротьбі із важкою недугою для надання матеріальної та іншої допомоги хворим дітям, створення сприятливих умов у відділенні дитячої онкогематології (забезпечення необхідним медичним обладнанням, проведення капітального ремонту).

Будемо вдячні всім, хто приєднається до благодійної акції та зробить свій внесок у велику справу збереження дитячих життів!

Діти сподіваються на Вашу чуйність!

З повагою,
Франц Федорович, Засновник Фонду, Голова Правління

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *