“Парад дитячих колясок«Мамочки UA »”

 

27 травня 2012 року о 12.00 у Чернівцях на майданчику між стадіоном «Буковина» та ЦПКіВ ім.Т.Г.Шевченка  та в Парку культури і відпочинку  ім. Т. Г.Шевченка  відбуватиметься  соціальний проект “Парад дитячих колясок«Мамочки UA »”, присвячений Дню захисту дитини.

Головною родзинкою свята буде «Парад дитячих колясок «Мамочки. UA»», де  кожна мама зможе втілити в життя всі свої творчі задуми та фантазії щодо оформлення першого транспортного засобу свого малюка (звичайного дитячого візка, велосипедика) і перетворення його у  казкову феєрію та пройти  центральною алеєю парку парадною колоною. Всі  зареєстровані учасники параду гарантовано отримають подарунок  від спонсорів та організаторів, адже дітки так люблять подарунки!

Захід проводитиметься вже четвертий рік поспіль і став вже традиційним святом  для молодих батьків   м.Чернівці. Також в цьому році організатори та спонсори проекту вирішили переглянути  перелік номінацій і крім вже традиційних   номінацій  («Казковий стиль», «Техно», «Природа», «Власний Стиль», «Приз глядацьких симпатій» «Народний стиль», «Найкраща сімейна команда» ) буде обрано переможця, який окремо отримає  звання «Дитячий візок року» та окремо кожний спонсор  обиратиме сам  і визначає свого переможця в «Номінації спонсора».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *