Орієнтир – жінка

Орієнтувальники Буковини зустріли весну традиційними стартами на честь Міжнародного жіночого дня. Перший подібний спортивний форум був проведений молодим тоді подружжям Юхимом Штемплером і Людмилою Мілютіною ще 8 березня 1975 року, тож цьогорічні змагання були ювілейними – 25-ми.

Загалом на старти вийшло майже 80 спортсменів. Обов’язкова вимога до учасників: у складі естафетної команди повинна бути хоча б одна представниця прекрасної статі. Інші 2 етапи біжать чоловіки. Спортсмени отримують бонуси, пов’язані з віком і статтю учасника.

Дистанції були прокладені в мікрорайоні міста між вул.Червоноармійською та Достоєвського. На кожному етапі спортсмени долали від 8 до 13 контрольних пунктів на етапах від 2 до 3 км.

Захоплива боротьба точилася впродовж усіх трьох етапів. Спочатку лідерство захопили молоді орієнтувальники ДЮСШ «Авангард», на другому етапі вперед вийшли представники ФСТ «Україна». На фініші третього етапу перемогу вирвала команда клубу «ІнтерСММ».

Зовсім небагато поступилися переможцям ФСТ Україна» та КСО «Оріон». З-поміж сімейних пар попереду був дружній колектив Ленюків: батько й син Олеги та мати і дружина Юлія.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *