«НОВОРІЧНИЙ СТАРТ – 2009»

Відкриті змагання зі спортивного орієнтування

31 грудня, вже 37 раз поспіль (перший старт був 31 грудня 1971 р.) були проведені традиційні старти на честь Новорічних свят. Цього разу допомогу в організації змагань надав обласний центр «Спорт для всіх». Велику роботу по проведенню стартів надали ( за встановленою традицією) переможці торішніх змагань – Д. Терице та А. Тумак.

Майже 100 прихильників спортивного орієнтування цього разу вийшли на старти цьогорічних змагань. Траси змагань були прокладені у мікрорайоні «Південний».

Центром змагань була ЗОШ 22 (Подяка директору школи В. Солодовнікову за гостинність).

orient-2

На трасі були встановлені 17 контрольних пунктів. Спортсмени, в залежності від віку, повинні були знайти якнайшвидше в будь якому порядку певну кількість КП. Найдовші траси були коло 3 км, найкоротші траси для початківців трохи більше 1 км.

Отож чудова зимова погода, яскраві враження від новорічних свят, толерантне суддівство – все це додало змаганням святкового настрою.

За формулою змагань, абсолютні переможці змагань серед чоловік та жінок автоматично отримують звання «Діда Мороза -2008» та «Снігуроньки -2008» і на наступний рік повністю відповідають за проведення слідуючих змагань.

У абсолюті цього разу виграли Тарас Остапюк та Ольга Арсенюк (КСО «МІДІЗ»).

Переможцями у різних  номінаціях стали:  Вадим Хоменко, Віталій Храпко, Андрій Келя, Федір Тагієв, Ірина Прокопчук, Любов Коротоненко, Терице Анна-Марія та інші.

Ефим Штемплер, Чернівецька обласна федерація спортивного орієнтування

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *