Нинішня сесія міськради обіцяє бути гарячою. Якщо її не зірвуть…

Депутати  Чернівецької міської ради від Партії Регіонів одним з найважливіших питань сесії назвали проект рішення про затвердження передачі земель площею 2,34 га МТК  «Калинівський ринок» і пообіцяли у повному складі проголосувати за нього. Про це вчора депутати-регіонали Георгій Ходоровський, Ярослав Кушнірик, Ростислав Білик та відновлений член ПР Ігор Урсулян розповіли журналістам під час прес-конференції.

IMG_2496

Не менш важливим, на думку регіоналів, є питання про призначення нашоукраїнця Володимира Бешлея заступником Михайлішина. За словами регіонала Кушнірика, депутати від ПР запропонують зняти цей проект рішення з порядку денного на доопрацювання. Кушнірик обмовився також, що цю посаду пропонували йому, та він відмовився: – Це не посада для людини, яка виконує чиїсь розпорядження, цей спеціаліст, нікого не питаючи, має давати конкретні вказівки, пропонувати  рішення, – наголосив регіонал.

Депутати від «партії покращення» назвали ще низку важливих питань, які сьогодні розглядатимуться на сесії міськради, зокрема надання поворотної фінансової допомоги кінотеатру «Чернівці», «Чернівціводоканалу» та «МіськШЕПу».

Загалом на сесію заплановано 31 питання. Та чи буде розглянуте хоча б одне – невідомо, бо в кулуарах хтось поширює  чутки, що опозиціонери, мовляв, планують зірвати сесію і навіть кинути димову шашку до зали.

Галина ЄРЕМІЦА, «Версії»

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *