На зовнішнє освітлення Чернівців витратили 9,6 мільйона гривень

На виконання Програми впровадження сучасних енергозберігаючих технологій зовнішнього освітлення Чернівців у 2002-2009 роках витрачено 9,6 мільйона гривень.

За цей період протяжність мереж зовнішнього освітлення міста збільшилася на 36 кілометрів, а кількість світлоточок – майже на 2 тисячі. Про це повідомили в департаменті ЖКГ міської ради.

Протяжність мереж зовнішнього освітлення Чернівців на 1 січня ц.р. становить 586 кілометрів, а інвентарна кількість світлоточок – 17901 шт.

За останніх 7 років із 17901 світильників старої модифікації 13691 замінено на нові світильники з підвищеними світлотехнічними характеристиками.

Для управління системою зовнішнього освітлення встановлено телемеханічний комплекс, який дозволяє керувати розгалуженими мережами зовнішнього освітлення та контролювати стан всіх виконавчих пунктів.

Раніше для управління системою зовнішнього освітлення у Чернівцях використовувалися 10 механічних пристроїв ТНО-1-20, які на сьогодні морально застаріли та не відповідали сучасним вимогам розвитку освітлювальних мереж міста.

Прес-центр Чернівецької міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *