На Миколая діткам – щедрі подарунки та щирі посмішки

dpa-mikolay

Традиційно в день святого Миколая до вихованців Оршівецького дитячого будинку «Ромашка» приїздять представники державної податкової адміністрації в Чернівецькій області. Податківці вже давно взяли під свій патронат обділених долею діток, й цього року вони привезли своїм маленьким підопічним чимало подарунків. Окрім цукерок та іграшок, дітки отримали у подарунок канцтовари, настільні ігри та книжки на податкову тематику.

Дітлахи не залишилися у боргу перед гостями й подарували їм свої численні таланти та щирі посмішки. Проте найбільш зворушливим моментом зустрічі було запалювання свічок та молитва малечі до Миколая, аби той оберігав всіх діток України й дав їм добру долю.

Коли прийшла хвилююча мить роздачі подарунків, маленькі господарі закладу, як щирі українці, дбайливо громадили до купки гостинці, дарма що для багатьох кучугури з солодощів та м’яких іграшок виявилися мало не у повний зріст. Завершальним акордом свята став запальний хоровод, в якому дорослі разом із дітьми давали лиха закаблукам.

Як розповідає директор закладу Людмила Попова, завдячуючи податківцям, з якими дитячий будинок пов’язує багаторічна дружба, тут закуплено нове обладнання для харчоблоку, телевізор, холодильник, пральну машину. «Жодне свято у нас не минає без привітань від працівників ДПА в області, – додає практичний психолог Ольга Танасійчук, – я тут працюю вже 12 років, і не пам’ятаю, щоб ми звернулися з якимсь проханням й нам не допомогли».

Крім традиційної благодійної акції у Оршівцях, цього року до дня Святого Миколая працівники ДПА в області передали також вихованцям Банченського притулку телевізор, DVD-плейєр, книжки та продукти харчування, а до Хотинського дитячого будинку доправили комплект відеоапаратури, книги та DVD-диски, присвячені історії України.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *