На колесі – у воду

На колесі – у воду
Всеукраїнський фестиваль стрибання у воду на велосипедах «Lake Jumping contest» відбувся в туристичному комплексі «Аква-плюс».
У ньому взяли участь 25 велоекстремалів з різних регіонів України, серед них – навіть троє представниць слабкої статі. Екстремали-тріалісти на велосипедах без сидінь стрибали з двох трамплінів в озеро. На першому трампліні оцінювався стрибок у висоту: кожен раз планку трохи піднімали, а на другому – учасники виконували стрибки з різноманітними трюками.
З’ясувалося, що дехто з велоспортсменів вправно крутиться в повітрі, але не вміє… плавати. Тож з води їх витягували рятувальники.
Конкурсна програма тривала 5 годин. Цікаві трюки учасники змагань демонстрували й на суходолі. У перервах між виступами гостей фестивалю розважали музичні виконавці. Завершився фестиваль дискотекою, кожен                        відвідувач якої отримав у презент спортивний журнал.
А от міжнародний фестиваль брейк-дансу «Аритмія», в якому мали взяти участь 30 команд, у Чернівцях не відбувся. Як повідомив ЗІК, правоохоронці відмовили у дозволі на його проведення. Однак, переможець світових фестивалів брейк-дансу команда «Top-nine» із Санкт-Петербурга, команди з Києва та Криму, а також чернівецькі команди «Lifestyle» та «Underfloor» все ж таки вирішили провести невеликі змагання. Свою майстерність вони демонстрували у комплексі «Аква-Плюс» поруч з велоекстремалами.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *