Критична ситуація з опалення, освітлення та водопостачання

Шановні чернівчани !

В більшості міст країни склалася критична ситуація щодо забезпечення їх мешканців послугами з опалення, освітлення та водопостачання.

Погіршення погодних умов призвело до зростання споживання населенням, комунальними підприємствами МКП «Чернівцітеплокомуненерго», ДКП «Чернівціводоканал» газу та електроенергії. Однак не всі споживачі вчасно розраховуються за спожиті послуги та енергоносії. Це призводить до скорочення місту лімітів та вимушеного припинення газопостачання котелень, житлових будинків, лікарень, шкіл, дитячих садочків. У цій ситуації зростання навантаження на електричні мережі, у свою чергу, спричинить аварійне відключення електро- та, як наслідок, водопостачання.

Закликаємо всіх чернівчан з розумінням поставитись до проблеми газо- та енергопостачання міста і розрахуватися за спожиті газ, тепло, електроенергію, воду та не допускати заборгованості за комунальні послуги. Пам’ятайте, що «невеликих» боргів не буває! Навіть несвоєчасно сплачені 10 гривень у нинішній складній ситуації можуть призвести до колапсу енергетичної системи міста.

В умовах економічної кризи потрібно не лише своєчасно оплачувати спожиті енергоносії, але й необхідно дбайливо ставитися до їх економії та раціонального використання. Простежимо за тим, щоб вхідні двері в під’їзди, підвали та горища ваших будинків завжди були зачинені.

Шановні чернівчани, робітники, службовці, вчителі, працівники медичних закладів, приватні підприємці! Подбаймо про своїх дітей та близьких, адже без тепла можуть залишитися не лише житлові будинки, але й дошкільні дитячі установи, школи, медичні заклади. Не дамо місту потрапити у лещата холоду!

Закликаємо керівників підприємств всіх форм власності, як дбайливих господарів міста, своєчасно розраховуватися за комунальні послуги та енергоносії і по можливості здійснювати авансові платежі.

Спільними зусиллями ми здолаємо труднощі, які виникли з енергопостачанням міста, забезпечимо в ньому комфортні умови як для праці, так і проживання.

Департамент житлово-комунального господарства
Чернівецької міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *