кримінал

Хто не горить, той топиться
У Сторожинецькій ЦРЛ помер від опіків 59-річний житель с.Нові Бросківці. Рятувальників не викликали, потерпілого витягнули сусіди. Чоловік заплатив життям за куріння в ліжку.
На вул. Буковинській обласного центру при будівельних роботах виявлено  протитанкові міни часів ВВВ. До знешкодження залучено піротехнічну групу ГУ МНС.
До Кіцманської ЦРЛ доправлено 21-річного жителя с.Мамаївці з діагнозом «забій шийного відділу хребта». Травму  він отримав на відпочинку, стрибнувши у р.Прут. Наразі стан його задовільний.
Центр пропаганди ГУ МНС в Чернівецькій області

Неручний тролейбус
На перехресті вул. Гагаріна і Хмельницького штанги тролейбуса зачепилися за проводи. Аби швидше звільнити проїзд, водій попросив пасажирів покинути салон, поставив машину на «ручник» і поліз на дах. Кондукторка також вийшла із салону . Некерований тролейбус знявся з гальма і, розганяючись, поїхав униз. Приблизно в районі танка він врізався в електроопору. На щастя, обійшлося без постраждалих. Передня частина тролейбуса і стовп зазнали серйозних пошкоджень. Виявлено, що 45-річний водій був тверезий, а тролейбус перед виходом оглянутий і справний. З боку водія зафіксоване серйозне упущення: він не підклав під колеса так звані «башмаки».
Олена КІСКІНА, сектор зв’язків з громадськістю ВДАЇ УМВСУ в Чернівецькій області

Убивчий обгін
У Бузовиці Кельменецького району 49-річний кельменчанин, виконуючи обгін на власному джипі «Міцубісі Паджеро», виїхав на зустрічну смугу і збив 17-річного мотоцикліста, місцевого жителя. Юнак загинув на місці.

За 100 грн на нари?
У Новодністровську за крадіжку з магазину затримано двох 13-річних місцевих жителів. До магазину вони потрапили, розбивши вітрину. «Улов» склав 15 пачок арахісу, 2 «Кіндери» і 13 запальничок – і потягнув аж на 100 грн.
ЦГЗ УМВС в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *