кримінал

Буде, що випити…
Посеред ночі митники та прикордонники затримали  вантажні  авта «Урал» і «Ман», у  яких  контрабандисти намагались  незаконно  ввезти понад  7 т спирту. Сімох  українців і 2 молдаван затримано  під  час  перевантаження 39 бочок ємністю 200 л.
Костянтин ЛІСНИК, прес-секретар Чернівецького прикордонного загону

Жодного дня без самогубства
У с. Рингач в саду повісився 48-річний чоловік. На подвір’ї власного господарства в с. Комарів так само вчинив 27-річний чоловік. До них приєднався і 56-річний житель Заставни. А на вул. Головній обласного центру 88-річна чернівчанка стрибнула з балкону 9-го поверху.

Козаки-розбійники
До Новоселицького РВВС  звернувся чоловік, який займається вантажними перевезеннями. В дорозі його зупинили двоє людей у масках і, погрожуючи пістолетом, вимагали гроші. Чоловік опирався, тож один з нападників вистрілив у нього, але, на щастя, не влучив.
Через 2 дні в Шилівцях за цей розбійний напад затримали двох місцевих мешканців. Під час обшуку в одного з нападників вилучили обріз гладкоствольної мисливської рушниці, пістолет
«VALTER – P-38» і 23 набої до нього. Перевіряється причетність затриманих до скоєння інших злочинів, бо встигли «наслідити» не лише на Буковині, а й ще в кількох областях України.

Труп є, огорожі немає
22-річний чернівчанин, керуючи мікроавтобусом «OPEL VIVARO», невдало повернувши з вул. Буковинської на вул. Кочубея, не впорався з керуванням і виїхав на тротуар. Він зруйнував пішохідне огородження та травмував літню жінку. Потерпіла, 69-річна чернівчанка померла на місці пригоди.
ЦГЗ УМВС в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *