Кримінал

Потопельників щотижня більшає
В парку «Жовтневий» на вул. Комарова на очах людей в озері втопився 56-річний місцевий житель.
20-річний чернівчанин повідомив міліцію про те, що його знайомий зайшов у річку Прут, де через сильну течію втопився. Співробітники МНС обстежують річку.

Битва «Мерседесів»
На автодорозі сполученням Петричанка – Глибока 36-річний житель Кам’янки, керуючи автом «Мерседес-Спринтер», не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автом «Мерседес-Віто» під керуванням 50-річного жителя Сучевен. У результаті ДТП водій «Спринтера» помер на місці. Водій «Віто» з вивихом стегна та закритою черепно-мозковою травмою і 19-річна пасажирка з закритою черепно-мозковою травмою та забоєм головного мозку госпіталізовані до ЦРЛ.
На розі вул. Головної – Шевченка обласного центру 40-річний чернівчанин, керуючи автом «Мітцубісі-Кольт», не впорався із керуванням і наїхав на опору. Пасажир авта від отриманих тілесних ушкоджень помер у кареті швидкої медичної допомоги.
ЦГЗ УМВС в Чернівецькій області

Війна триває
У Маморниці Герцаївського району чоловік на власній присадибній ділянці знайшов артснаряд калібру 80 мм. Того ж дня жителька Сокирян виявила на своїй присадибній ділянці ручну гранату РГД–5. Місця небезпечних знахідок огороджені та охороняються, а піротехнічна група проводить підготовчі роботи із знешкодження.
Центр пропаганди ГУ МНС в Чернівецькій області

Не там виліз
У лісовому господарстві намагалися приховати випадок загибелі працівника на виробництві, зазначивши, що він помер, впавши з дерева вдома на подвір’ї. Однак під час інспекції з’ясувалося, що в загиблого на подвір’ї біля новозбудованого будинку ще не встигло вирости жодне дерево.
Вл. інф

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *