Козловський – податківець!

Заступник голови ДПА України Сергій ЛЄКАРЬ, який починав свою кар’єру на Буковині, представив податківцям нового голову ДПА в Чернівецькій області Миколу КОЗЛОВСЬКОГО.
Микола Козловський пропрацював у податкових органах Хмельниччини 12 років. Останнім часом був першим заступником голови ДПА в Хмельницькій області – начальником управління податкової міліції.
Новий керівник податкової служби області, генерал – майор податкової міліції, окреслив першочергові завдання, які стоять перед податковою адміністра­цією. Це – безумовне виконання завдань з наповнення бюджетів та забезпечення відкритості та прозорості діяльності державної податкової служби області. Наразі, на цьому наголошував і його попередник. Недарма ж голова Чернівецької ОДА Володимир КУЛІШ висловив крайнє невдоволення бажанням керівництва ДПА України звільнити з посади колишнього голову ДПА Олександра ФИЩУКА. Губернатор вбачає у цьому «певне політичне замовлення». Про це керівник Буковини заявив під час неформальної зустрічі з журналістами області за чашкою кави.
Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *