Кожному виборцю доставлять іменне запрошення

Шановні мешканці!

У відповідності до термінів, визначених Законом України «Про вибори Президента України», дільничні виборчі комісії з проведення виборів Президента України отримали попередні списки виборців для загального ознайомлення.

До 2 січня 2010 року дільничні виборчі комісії зобов’язані надіслати або доставити в інший спосіб кожному виборцю іменне запрошення, в якому повідомляється про включення його до попереднього списку виборців, адресу дільничної виборчої комісії і місце для голосування.

Ця робота активно ведеться дільничними виборчими комісіями. Проте, у багатьох будинках, в першу чергу багатоповерхових, встановлені кодові замки, що ускладнює можливість доставки виборцям іменних запрошень для участі в голосуванні.

Окружна виборча комісія та міська робоча група з сприяння у підготовці та проведенні виборів Президента України звертається до мешканців будинків, в під’їздах яких встановлені кодові замки, 30-31 грудня 2009 року та 1 січня 2010 року не блокувати вхід до під’їзду кодовими замками, надати можливість дільничним виборчим комісіям доставити кожному виборцю іменне запрошення.

Сподіваємось на розуміння та сприяння.

Окружна виборча комісія територіального виборчого округу № 204,

міська робоча група з сприяння у підготовці та проведенні виборів Президента України 17 січня 2010 року

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *