Кожному своє?

jolka

Як продемонструвати любов до найдорожчої людини напередодні Року Бика? Звичайно ж, за допомоги подарунка. А от кому що подарувати, питання не зайве…

Овну-чоловіку подарунок повинен підкреслити його мужність. Це може бути зброя(наприклад, декоративний самурайський меч), авто (хоча б іграшкове!) чи… боксерська груша. Жінці-Овну можна покласти під ялинку дорогу ювелірну прикрасу, екзотичні парфуми або запрошення на світську вечірку.

Телець чекає на цінні подарунки. Це можуть бути страховка чи злиток дорогоцінного металу, а може, навіть… сейф! Жінка-Телець схвально сприйме дорогі прикраси, депозитний рахунок чи кредитну картку. Не відмовиться вона і від дорогого сервізу, набору золотих ложок-виделок.

Близнюкам найкраще за все подарувати новий комп’ютер чи іншу розумну техніку, аж до посудомийної машини для жінки. І – книги: старовинні раритети або інтелектуальні новинки!

Рак-чоловік гідно оцінить ніч чудового сексу, в крайньому разі – свіжий «Playboy». А жінку-Рака варто на новорічне свято звільнити від домашніх клопотів ї влаштування свята. До того ж вона буде щаслива отримати нову сукню чи парфуми.

Лев отримає надзвичайне задоволення від великої порції компліментів, аби тільки щирих. А ще він зрадіє сорочці, краватці та запонкам престижних марок. Тренажер – тема не менш актуальна. Левиці варто дарувати дорогі прикраси, депозит у банку, рентабельний бізнес, в крайньому разі, дорогу шубку.

Дівам можна дарувати ґрунтовні й практичні подарунки: чоловікові якісь «прибамбаси» для авта, будинку чи саду. Нова ковдра, дорога постільна білизна чи сервіз порадують жінку цього знаку.

Терези-чоловіки добре сприймуть дороге шкіряне портмоне чи візитницю. Це може бути шикарний кейс або стильна краватка. Жінці-Терезам на Новий рік подаруйте багато грошей – витратить вона їх сама!

Скорпіон-чоловік дитинно зрадіє від електричного фонтанчика з двома дельфінчиками чи у вигляді старовинного млина. Жінці цього знаку подаруйте сучасне чайне приладдя, великий набір різноманітного чаю і пляшку мартіні на додачу.

Стрільцям, що жінкам, що чоловікам, найкращий подарунок – квитки на новорічний тур! Байдуже куди, аби подалі та з екзотикою. В супроводі гарної суми грошей – аби ні в чому собі не відмовляли.

Козерогу-чоловікові напередодні року Бика подаруйте музичний центр. Утім, стильний светр чи спортивний костюм також будуть доречні. Жінка-Козеріг буде щаслива від набору професійної косметики, модної сумки чи навіть шубки.

Водолію-чоловікові подаруйте щось зовсім божевільне, наприклад видання «Камасутри» в ілюстраціях. Жінку-Водолія відправте на Новий рік до Парижу, в крайньому разі це може бути дорога мобілка з «наворотами».

Рибам-чоловікові подаруйте набір гарних дорогих рамок, аби він виставив у них дорогі для нього обличчя і моменти життя. Для жінки-Риб можна влаштувати виставку її картин чи видати книгу. А ще – гарно презентувати усе це для друзів і колег.

Головне – усе це гарно спакувати і перев’язати золотими стрічечками!

Лідія КОСТИНСЬКА, порадниця «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *