Кожен крок влади – постріл у спину власному народу

Як страшно жити-2

Особливо ж, коли тебе не люблять. І нікуди від цього дітися – така вже людська природа. З любові людина приходить на світ, тож без неї – і ні туди, і ні сюди. До речі, як доведено психологами, з немовлят, позбавлених материнської любові, з дітей, що не мають розуміння в сім’ї, виростають, як правило, виродки, злочинці, серійні вбивці.

А що буде з народу, якого дуже не любить влада? А вона нас – ну дуже не любить. Бо все робить для того, щоби українців, як прогнозують спеціалісти, до 2050 року стало не більше 25 мільйонів. Складається враження, що кожен крок влади – постріл у спину власному народу.

За прикладами далеко ходити не треба, візьмемо поблему, яка на поверхні, – газ. Україна посідає третє місце в Європі за його покладами. Та на видобутку блакитного палива жирують майже 80 посередників. Тож і платять люди шалені гроші – у порівнянні, звичайно, з їхніми зарплатами.

Або ж нове розпорядження влади на догоду СОТ. Від 1 січня 2010 року забороняється торгівля домашніми молочно-м’ясними продуктами на ринках. А це ж не тільки селянам буде непереливки! Що робити міському жител – переходити виключно на сурогат і хімію?!!

Будь-який німець, француз чи італієць сам обирає, чим харчуватися: хоче екологічно чисте й натуральне, то просто платить більше. А як українцю убезпечитися від ризиків сьогодення?

Зрештою, нас і захищати нікому. Армії нині, як відомо, бракує грошей на харчування солдатів. Про медичну «допомогу» вже розповідали: сумно й страшно.

Та й рятувальники, як показала повінь, не на висоті. Постало питання про відновлення рятувального загону, а на це грошей немає. Зате сьогодні в бухгалтерії МНС-ників людей працює більше, ніж раніше в цілому управлінні.

…Що ж буде з народу, якого не любить влада?

Людмила ЧЕРЕДАРИК

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *