Кохання прийде і піде, а їсти хочеться завжди

Нинішній червень особливий: день, скажімо, обіцяє пік кохання, а вам пропонують збільшити ділову активність. А вже коли вас спіткало розчарування, саме час приділити увагу здоров’ю…
Фінанси
Найкраще Дівам: їм можуть підвищити зарплату або дати премію. Близнюки шукатимуть нові джерела надходжень, а Стрільцям краще не пускатися в авантюри. Овнам взагалі не рекомендуємо починати фінансові справи. Водоліям пощастить лише на початку місяця, а Козерогам, навпаки, з другого тижня. Тельцям гроші дістануться швидкоплинні, їх не можна давати у борг. Раки самі не повинні робити борги, а Риби мають негайно повернути вже взяте. Терезам слід витратити зароблене на навчання. Леви повинні мати фінансові справи лише з перевіреними людьми. А Скорпіони – весь місяць у форс-мажорі!
Робота, кар’єра
Овнам варто взяти відпустку, а Тельцям не можна залишати справи й документи напризволяще. Близнюкам і Дівам слід активізуватися після 20-го, а Ракам – перечекати до дня народження. Лев має відкласти кар’єрні намагання на невизначений час. Терезам і Стрільцям час учитися нових технологій – витрати виправдаються. Скорпіонам слід дослухатися до порад спеціалістів, а Козерогам – вчитися долати власні амбіції на користь справі. Водоліям можна проявляти ініціативу і демонструвати свої можливості. Рибам не варто намагатися перекласти свої обов’язки на інших.
Кохання, сім’я
Подарунки коханим будуть вдалою ідеєю для представників усіх знаків.На Овна та Лева очікують нові знайомства і легкий флірт, причому вони самі визначатимуть його тривалість. Тельці та Близнюки потерпатимуть від ревнощів, а Козероги самі гризтимуть ревнощами коханих. Для Рака зрада близької людини стане важким випробуванням, а в Терезів немає справжніх приводів для ревнощів. Дівам слід узяти тайм-аут і відпочити наодинці. Скорпіони і Стрельці не повинні піддаватися на вульгарні спокуси. Водоліям час учитися дотримуватися власного слова, а Риби мають більше уваги приділяти сім’ї.
Здоров’я
Овнів та Близнюків підводить печінка, їм варто відмовитися від смаженого, жирного і солодкого. Тельців турбуватиме кишечник, а розлади в Козерогів легко передбачити, коли зважати на термін придатності продуктів. Лев не зможе визначити причину алергії, а Дівам краще відкласти діагностичні процедури: велика ймовірність помилкового діагнозу. Ракам біль у суглобах втамує масаж, Водоліям слід тільки зняти навантаження, а Овни… просто звикнуть. Скорпіонам потрібно берегти кінцівки від травм. Терезам дошкулятимуть ларингіти і бронхіти, Риби матимуть проблеми з серцем. Стрільцям час берегти очі.
Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *