«Хтось ізнову починає викопувати «сокиру війни» з журналістами», – Роман ВАНЗУРЯК

Голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк на своїй сторінці у Facebook висловив свою позицію стосовно нинішніх позовів до журналістів.

преса

 

«… Зараз не час для внутрішніх конфліктів! Усі гілки влади мають працювати разом. А журналісти – це четверта гілка влади, і роль її у єдності країни, у тому що Буковина не піддається істерії та проросійській пропаганді, є визначальною. На цьому тлі судові позови проти журналістів збурили у мене дуже негативні емоції.

Я поважаю право на такі дії з боку позивача як ображеної особи. Але цих дій не підтримую! Я теж дуже часто буваю незадоволений тим, що пишуть та показують про мене ЗМІ. Це нормально. Суб’єктивність – це основа їхньої професії. І це точно не значить, що з журналістами треба воювати на знищення…

… Скажу чесно, деталі цієї справи для мене не так важливі. Важливим є те,що знову хтось починає викопувати «сокиру війни» з журналістами. Так уже склалося, що всі попередні голови ОДА мали проблеми з журналістами. Всі провідні журналісти Буковини – опозиціонери до будь-якої влади. Але є чітке розуміння, що така вже їхня робота. Влада й журналісти їдуть в одному потязі, та в різних вагонах. І пасажири одного вагона не зобов’язані приносити чай і печиво та обслуговувати пасажирів іншого… Буковинська преса,з її принциповою позицією, допомогла нашій громаді подолати режим Януковича. Тоді їх не зламали і тепер це нікому не вдастся!».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *