Гороскоп на березень

Фінанси

Активно будувати фінансовий успіх слід Овнам, Близнюкам, Терезам, хоча наслідки відчуютьcя не одразу. Натомість Ракам і Рибам не варто йти на ризик: програш здатний зламати життя. Тельці можуть робити будь що, на фінансах це не позначиться. Леви відчують, що на їхній заробіток забагато претендентів. Нічого особливого не варто чекати у фінансовій сфері Козерогам. У Скорпіонів усе залежатиме від партнерів. Великі витрати очікують на Стрільців та Водоліїв. Фінансове напруження у Дів швидкоплинне.

Робота, кар’єра

Овнам, Левам, Терезам здається, що вони можуть гори згорнути. У чому ж справа, починайте. Успіх Близнюків та Скорпіонів залежатиме від вибору компаньонів. Не робити різких рухів, а послідовно вирішувати проблеми рекомендується Ракам і Стрільцям. У Тельців та Риб є ризик втратити посаду чи становище через інтриги. Тому найкраще – уникати конфліктів. Дівам та Водоліям час з’ясувати стосунки і формувати нові правила в колективі. Неактуальні кар’єрні питання для Козерогів, поставтеся до цього спокійно.

Кохання, сім’я

Овни, Леви та Діви матимуть шанс покращити стосунки з близькими, якщо візьмуть ситуацію під контроль. Тельцям і Ракам варто уникати конфліктів. Близнюкам і Терезам «світять» нові знайомства, зокрема, Близнюкам краще за все мати й ділове партнерство з коханою людиною. Скорпіон позбудеться ілюзій, зате розчистить дорогу для нового. Для Стрільців і Водоліїв час ремонтувати помешкання або переїхати до нового, поміняти меблі або посуд. Козерогам слід позбутися конфліктних настроїв. Риби можуть дізнатися про зраду.

Здоров’я

Відчутно покращиться стан здоров’я Овнів і Тельців. Вдалими будуть зміцнювальні та оздоровчі процедури для Близнюків, Раків, Левів, Терезів, вчасним буде для них і санаторне лікування. У Дів ймовірне загострення давньої хроніки, слід більше відпочивати і не надто перейматися різними проблемами. Скорпіонам здалося б корисним пройти обстеження, не чекаючи критичних проявів. Стрільцям і Водоліям не варто починати лікування без серйозних грошей. Козерогам і Рибам слід просто відпочити та надалі уникати стресових ситуацій.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *