Гороскоп на 25 грудня-1 січня

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 25 грудня – 1 січня

ОВЕН

Останнього тижня року Ви повинні скористатися усіма дарунками долі, не шукаючи допомоги від оточення. Коли є потреба їхати, зробіть це 27-го. 31-го не зловживайте харчами та напоями, 1-го будьте уважні до рідних.

ТЕЛЕЦЬ

Все, що має цього року статися неприємного, закінчиться 30-го. 26-го тримайтеся подалі від начальства, 28-го можливі фінансові втрати. 31-го відпочивайте в родинному колі. Просто від 1-го починайте нові справи.

БЛИЗНЮКИ

До останнього дня року розвивайте партнерство, здійснюйте проекти, укладайте угоди і не втрачайте жодних можливостей. 30-31-го відчуєте приємні підсумки усіх своїх зусиль. Але обережно: 1-го можливе нездужання.

РАК

Останні дні року проведіть з рідними, підбивайте підсумки зробленого. Пам’ятайте, що маєте властивість бути незадоволеним навіть успіхом. 30-1-го виникне можливість розпочати новий проект і навіть отримати під нього гроші.

ЛЕВ

Успіхи останнього тижня року можуть бути лише уявними. Насправді 28-29-го можете втратити певну суму грошей і пережити невдоволення власними результатами. 1-го стережіться різноманітних конфліктів.

ДІВА

Кінець року для вас багатий на несподіванки – приємні та не дуже. 27-го доведеться виїхати у коротке відрядження. В новорічну ніч утримайтесь від сварок з рідними чи друзями. 1-го можете отримати звістку здалека.

ТЕРЕЗИ

25-27-го завершуйте початі справи, бо всі можливості останніх днів року слід обернути на користь сім’ї. 31-го можете приймати рішення про одруження чи збільшення родини, покупку нового житла. Рідні поцінують вас.

СКОРПІОН

Під кінець року будете розчаровані отриманими сумами. Це не повинно заважати вам будувати нові плани і розпочинати проекти. Інтуїція не підведе вас і дозволить поставити на правильну конячку. 1-го не витрачайте грошей.

СТРІЛЕЦЬ

В останній тиждень року отримаєте допомогу навіть звідти, звідки ніколи не очікували. Натомість хтось з найближчих розчарує вас. Існує серйозна ймовірність занедужати. Все, що отримаєте 29-го, витрачайте на родину.

КОЗЕРІГ

Кінець року проведіть у роздумах і переоцінці пережитого. Буде багато спокус, але не приставайте на першу-ліпшу думку, добре прорахуйте усі варіанти. Гарний час для зміни професії та вирішення сімейних проблем.

ВОДОЛІЙ

Останні події року змусять вас уважно придивитися до оточення і переглянути свої прибутки та видатки. З’ясується, що є охочі витрачати зароблене вами навіть без вашої участі. Тільки не переводьте це у площину конфлікту.

РИБИ

Останній тиждень грудня буде для вас несподіваним піком активності, вам захочеться зустрітися з тими, кого давно не бачили. 28-го сприятливий день для поїздки, 30-го можливе нове романтичне знайомство.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *