Гороскоп для буковинців

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 5-12 грудня

ОВЕН

Тиждень пройде у бізнесовій активності і сімейній злагоді. 8-го не дайте себе ошукати, 9-10-го ймовірні конфлікти і травми. 11-го можете отримати несподівану пропозицію, тільки не розкидайтесь грішми 12-го.

ТЕЛЕЦЬ

5-6-го уникайте серйозних справ і конфліктних ситуацій. 7-го сприятливий день для консультацій з лікарем. Від 9-го активно працюйте, тільки 10-го не підписуйте угод. 12-го можете здійснити ділову поїздку.

БЛИЗНЮКИ

5-8-го будьте мудрими і намагайтеся більше демонструвати активність, ніж приймати серйозні рішення. Натомість в особистому житті від 9-го – щасливий період, скористайтеся цим для освідчень і налагодження стосунків.

РАК

У вас нерівний настрій, тож 7-го загрожує конфлікт, а 8-го можуть підвести нерви або серце. Киньте все і 10-го відправляйтеся у поїздку, хоча б службову. Є шанс гарного знайомства або корисних бізнесових контактів.

ЛЕВ

Ви знову необережні з грішми, позичати не радимо, у справах також не шукайте допомоги. 8-10-го не плекайте великих сподівань, бо 11-го можете розчаруватися. В сімейному житті 7-го є шанс для примирення. Для поїздок – 12-те.

ДІВА

Прибутки цього тижня дещо менші, ніж ви сподівалися. 7-го скористайтесь прихильністю начальства або коханої людини. Всі угоди або важливі покупки відкладіть до 11-го. 12-го стережіться конфліктів і травм.

ТЕРЕЗИ

Від 6-го не перекладайте справи на партнерів, контролюйте ситуацію, бо 11-го можете позбутися і справ, і партнерів. 7-9-го можете починати нові проекти, а от освідчуватися не радимо. 10-те присвятіть особистому.

СКОРПІОН

Від 5-го суцільні неприємності та безгрошів’я. 7-го варто призупинити діяльність або кудись поїхати. 10-11-го активно працюйте, шукайте партнерів і спонсорів. 12-го гарний день для кохання і подружнього щастя.

СТРІЛЕЦЬ

Усі важливі контакти й рішення здійсніть до 8-го або відкладіть на 10-11-те. 9-го не радимо публічних контактів. Гроші потроху прибуватимуть після 11-го. 12-го будьте обережні на вулицях і з побутовою технікою.

КОЗЕРІГ

Легка недуга зіпсує настрій, від 6-го виникає бажання з кимсь посваритися. Зупиніться, бо неприємності 7-9-го будуть, так би мовити, саморобні. 10-го не випускайте грошей з рук, 11-12-го шукайте примирень.

ВОДОЛІЙ

5-8-го справи не актуальні, приділіть більше уваги сімейним стосункам чи новому знайомству. 9-го можна освідчуватися, одружуватися, укладати контракти. 11-го обережно з електрикою та побутовою хімією.

РИБИ

Цього тижня самостійність і рішучість – не ваша стихія. То й не примушуйте себе, більше уваги коханим і домашнім справам. Допомоги не шукайте. 11-го є ймовірність посваритися з кимсь старшим за себе.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *