Гороскоп для буковинців

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 17-24 жовтня

ОВЕН
Коли 17-го уникнете великої сварки, далі все обернеться на добре. Ваші напрацювання повинні завершитися значними рішеннями 24-го. 21-го обережно на транспорті, 23-го приділіть увагу сім’ї, коханій людині.
ТЕЛЕЦЬ
Багато знайомств і нових контактів, але 18,22-го більше покладайтеся на себе. 19-го висока ймовірність травматизму. 20-го не витрачайте грошей і не давайте у борг: вас можуть ошукати. Поїздка 23-го викличе розчарування.
БЛИЗНЮКИ
Усі свої справи доведеться вирішувати самостійно. Нове знайомство може призвести 20-го до конфлікту в сім’ї. Важливі рішення приймайте 21-го. 21-22-го вмикайте інтуїцію: вона допоможе вам правильно оцінити новини.
РАК
18-го тримайте міцніше гаманця. 19, 23-го не втручайтеся в чужі справи. Нове знайомство 20-го: для бізнесу чи для кохання? Відрядження 22-го буде корисним. 21-ше – найвдаліший день для шлюбних пропозицій.
ЛЕВ
Ваші зусилля винагородяться фінансово 19-20-го і морально 24-го. 21-го бережіть здоров’я, а 22-го – гаманець. Усі питання цього тижня вирішуйте самостійно, не покладаючись на партнерів. Кохання неактуальне.
ДІВА
Час рухатися, приймати рішення, заводити ділові знайомства. 20-го не робіть інвестицій і не позичайте грошей. 21-го не будьте занадто відвертими: вас можуть підставити.19-го або 24-го чекайте бізнесових пропозицій.
ТЕРЕЗИ
В особистому житті все чудово, натомість у бізнесі велика кількість проблем. Поїздка 19-го може наразити вас на неприємності, уникайте важливих рішень 23-24-го. Більше уваги повсякденним справам та сім’ї.
СКОРПІОН
Тиждень великих витрат, але отримаєте від цього задоволення. Значних рішень не приймайте до 24-го, можливо, це буде пов’язане з поїздкою 23-го. 20-го – гарний день для пошуку партнерів та інвесторів.
СТРІЛЕЦЬ
Ваші зусилля цього тижня приноситимуть розчарування. Дуже не переймайтеся, це смуга така, від 23-го не прогавте повороту до кращого. 19-го та 24-го ймовірні фінансові втрати, швидше за все, через родичів.
КОЗЕРІГ
До 21-го – не найкращий час для ділових рішень та відряджень. Краще зайнятися сімейними справами. Сподівання 20-го обернуться швидше за все на розчарування. Успіху 24-го допоможуть досягти власні зусилля.
ВОДОЛІЙ
Ви налаштовані на працю і сподіваєтесь на успіх. Не прогавте його 17-го та 19-го. 20-21-го будьте уважні з фінансовими документами, а 23-го можете опинитися в центрі конфлікту в колективі – і навіть погасити його.
РИБИ
Удача ніби спотикається цього тижня біля вас. 17-18-го будьте обережні на транспорті. 20-го не забудьте приділити увагу рідним чи коханій людині. Несподівані повороти не обов’язково будуть на краще.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *