Гороскоп

Ексклюзивний гороскоп для буковинців  від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ  з 16 до 23 січня

ОВЕН

Час для роздумів і оцінок. 17-18-го існує небезпека захворіти чи потрапити в аварію. Успіх у  справах не повинен вас розслабити: покладайтесь лиш на себе, уникайте важливих рішень, надто в особистих питаннях.

ТЕЛЕЦЬ

Прибуток цього тижня витрачайте на домашні потреби. Після 20-го більше уваги до бізнесу. 21-го можна починати нові справи, укладати угоди, освідчуватися чи брати шлюб. 23-го уникайте конфліктних ситуацій.

БЛИЗНЮКИ

Здається, зірки на вашому боці, але не втрачайте власної ініціативи. 19-го підключіть інтуїцію для прийняття важливих рішень. 20-го може підвести здоров’я. Поїздка 23-24-го має бути вдалою для вашого бізнесу.

РАК

У контактах цього тижня будьте уважні до фінансових стосунків: вас можуть ошукати. Дуже важливі для ваших починань 19-21-ше. 22-го висока ймовірність нещасного випадку, 23-го уникайте будь-яких конфліктів.

ЛЕВ

Тиждень вдалий для сімейних Левів. Є шанс нарешті порозумітися і прийняти важливі рішення. 18-20-го закладайте основи бізнесу, шукайте партнерів та спонсорів. Не втрачайте почуття гумору та реальності.

ДІВА

Рухливий спосіб життя несе високу ймовірність нещасного випадку. Намагайтеся бути розважливими, не кидатися на несподівані можливості і не кидати рутинних обов’язків. Коли треба десь їхати, зробіть це 23-го.

ТЕРЕЗИ

Зірки віщують про великі можливості цього тижня і в сімейному і в бізнесовому житті. Можете освідчуватися і одружуватися 16-18-го, укладати угоди 19-го, робити інвестиції 21-го. 22-23-го шукайте партнерів і спонсорів.

СКОРПІОН

Від неприємностей 16-го краще поїхати у відрядження. 18-го не позичайте гроші і не підписуйте фінансових документів. 20-го велика ймовірність нещасного випадку. 21-ше присвятіть коханій людині.

СТРІЛЕЦЬ

Звичні контакти можуть призвести 17-го до несподіваних наслідків, а 18-го навіть до конфліктів. Прибуток 19-го не поспішайте витрачати. Для поїздок придатне 21-ше, 22-го можливі проблеми із здоров’ям.

КОЗЕРІГ

Найкраще присвятити вихідні сімейному життю. Від понеділка вибудовуйте бізнес, укладайте угоди, робіть інвестиції. В усіх важливих рішеннях покладайтеся на власну інтуїцію і не шукайте сторонньої допомоги.

ВОДОЛІЙ

Велика ймовірність фінансових та інших неприємностей. Вас можуть підставити і лише диво виведе вас з цієї ситуації. Шукайте в своєму оточенні зрадливу людину, бо вона може втрутитися й у ваше особисте життя.

РИБИ

Поїздка 16-го принесе несподівані наслідки. 18-го краще не братися до техніки, 20-го велика ймовірність занедужати. Прибуток 21-го краще вкласти в розвиток бізнесу. В особистому житті – повне затишшя.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *