Харківський dj SPARTAQUE – улюбленець чернівецької молоді

2.jpg
Мабуть, dj SPARTAQUЕ не на жарт уподобав чернівецьку молодь. Цими днями він знову приїздив до Чернівців зі своєю неперевершеною манерою виконання. Вперше він виступав на open-air фесті, який проходив на території торгового центру Боянівка.
Успіх починається з наполегливості. В той час, коли однолітки безтурботно насолоджувалися тінейджерським життям,
Spartaque (тоді ще просто Віталій) днями і ночами вивчав комп’ютерні програми зі створення музики. Діджей і саунд-продюсер розпочав музичну кар’єру в Харкові  2003 го у віці 17 років.
Основою музичної творчості Віталія є створення  якісного продукту, який відповідав би сучасним тенденціям клубної танцювальної музики. Кожен твір SPARTAQUE просякнутий особливою енергетикою. Перший же авторський трек ді-джея – Password не залишився без уваги і був виданий на лейблі ВІРУС Music, – робота увійшла до збірки Top Hit TOP DJ. Наступні композиції і ремікси, широко використовуються хаус-діджеями в Україні та за її межами.
SPARTAQUE –  це ді-джей, який повністю віддається публіці, відчуває її настрій і вправно підносить свій матеріал. Неймовірний драйв його сетів високо оцінюють найкращі ді-джеї України і тисячі прихильників. На JEANS DJ Parade 2005 в Харкові SPARTAQUЕ перед 30-тисячною аудиторією зайняв 2 місце, поступившись діджеєві Slava Flash. А вже через 2 роки його сет на Global Gathering Ukraine, головній клубній події року, визнали одним з кращих на фестивалі з неймовірно зоряним складом хедлайнерів.
Розвиток кар’єри Віталія відбувався стрімко і закономірно. Основні заслуги  SPARTAQUE:
Фіналіст JEANS DJ
Parade (Харків.), 2005, переможець конкурсу Urban Wave, 2006, резидент клубу «Маска» (Харків), 2006,  триразовий номінант Ukrainian Dance Music Awards, 2007, отримав премію TOPDJ за особливий внесок у розвиток танцювальної культури Харкова, 2007, переможець JEANS DJ Parade (Харків.), 2007, резидент найбільшого українського лейбла Вірус Мьюзік, 2007, резидент Радіостанції Kiss FM, 2007

Улюблена музика:
*Моя музика *House *Techno *Electro *Chill Out *Progressive *Deep *Jazz *Classics

Ставлення до алкоголю:
Люблю випити, але красиво.
Ставлення до наркотиків:
Катигорично проти.
Сімейний стан:
Неодружений.
Освіта:
Середня загальна.
Матеріальний стан:
Середній стабільний дохід.

На open-air фестi працювали профессiйнi фотографи самого звiсного у Чернiвцях молодiжного проекту – ДРУЗI (iнши фотографii Ви можете побачити на сайтi http://DRUZI.CV.UA)

Сторінку підготувала
Ольга ХАРИТОН, «Версії», фото druzi.cv.ua

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *