ГОРОСКОП на 22-28серпня

horo

ОВЕН

Отримавши прибуток у п’ятницю, на вихідних попрацюйте на зміцнення успіху. Понеділок почнеться з якихось вимог найближчих родичів. У вівторок-середу спробуєте вирішити їхні проблеми. Не обійдеться без фінансових труднощів у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Ваша висока інтуїція допоможе підготуватися до змін і нестачі фінансів на вихідних. Не приймайте необдуманих рішень у понеділок, це загрожує значними неприємностями у вівторок. Середу й четвер доведеться витратити на виправлення ситуації.

БЛИЗНЮКИ

Зустрічі у п’ятницю мають уже на вихідних призвести до позитивних змін. Але всі досягнення й надходження понеділка-вівторка доведеться витратити на потреби родини. У середу-четвер можливі конфлікти через гроші в колективі чи з партнерами.

 

РАК

У п’ятницю може виникнути можливість підзаробити. Можливо, на це доведеться витратити вихідні. Якщо збиралися кудись поїхати, сприятливий для цього день – понеділок. Зустрічі вівторка-середи будуть корисними. Не пропустіть шансів четверга.

 

ЛЕВ

Поганий настрій п’ятниці-суботи допоможе виправити родина. У неділю та середу для вас висока ймовірність травматизму: будьте обережні. Вівторок – вдалий день для знайомств. Якщо хочете щось змінити у житті, зробіть це у понеділок або четвер.

 

ДІВА

Прийнявши у п’ятницю рішення, вже на вихідних відчуєте потребу до активної діяльності. У понеділок-вівторок зможете здійснити значну частину планів, хоча й навідуватися сумніви. У середу не приймайте рішень. Четвер сприятливий для поїздок.

 

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю вам здаватиметься, що ви безпорадні. Та на вихідних родина прийде на допомогу. Неділя несе значну загрозу травматизму. Нові події, що стануться від понеділка, оформляйте не раніше четверга: у середу не вистачатиме грошей.

 

СКОРПІОН

Поганий настрій псуватиме вам усі вихідні і збережеться аж до понеділка. Між тим у вівторок у вас вистачить розуміння відрізнити справжні прикрощі від удаваних. Це надихне вас і ви впораєтеся з усіма подіями без сторонньої допомоги.

 

СТРІЛЕЦЬ

Внутрішній голос повинен підказати вам, у які події ви не повинні втручатися на вихідних, аби не потрапити у конфлікт. Не покладайте особливих сподівань на знайомства понеділка й четверга. Не марнуйте часу у вівторок і грошей у середу.

 

КОЗЕРІГ

Цими вихідними ви дізнаєтеся, хто з родичів ставиться до вас не по-родинному. Не виказуйте назовні своїх почуттів. Від понеділка до середи доведеться багато спілкуватися й вирішувати фінансові проблеми. У четвер не сідайте за кермо.

 

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю виявиться багато труднощів, доведеться попрацювати на вихідних. А допомога прийде, звідки не чекали. Хтось у вашому оточенні вам заздрить, у вівторок це може призвести до відкритого конфлікту. Не хваліться успіхами у середу-четвер.

 

РИБИ

На повну скористайтеся новими можливостями від п’ятниці до неділі. Далі може бути не так райдужно. У понеділок можливі неприємні звістки. Вівторок напружений і травматичний день. У середу звертайтеся за допомогою. Четвер – день для роботи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *