ГОРОСКОП на 15-21серпня

horo

 ОВЕН

П’ятниця може завершити тиждень неприємностями. На вихідних відпочиньте та зберіться із силами. Понеділок і вівторок придатні для обмірковування й підготовки до серйозних справ. Усі рішення приймайте в середу. У четвер покладайтеся лише на себе.

ТЕЛЕЦЬ

Сімейний вечір у п’ятницю, може, останній перед смугою активних дій і нових можливостей. На вихідних відпочивати не доведеться. У понеділок не сідайте за кермо. Вівторок підходить для знайомств. До четверга не проґавте жодного шансу на успіх.

БЛИЗНЮКИ

Рішення п’ятниці можуть у подальшому призвести до розчарування. У неділю бережіть здоров’я. Важливий день для прийняття рішень – понеділок. Вечір середи присвятіть родинному спілкуванню. У четвер не бійтеся знайомств і контактів з начальством.

 

РАК

Якщо утримаєтеся від користування технікою у п’ятницю, вихідні пройдуть вдало, тільки не хваліться успіхами. У понеділок-вівторок не відкидайте жодних можливостей для розвитку. Якщо не справляєтеся самотужки, звертатися за допомогою можна у четвер.

 

ЛЕВ

У п’ятницю не приймайте рішень, на вихідних не перекладайте свої справи на когось. Понеділок засмутить фінансовими проблемами, можливо, за вівторок-середу їх удасться вирішити. Може статися, що хтось з оточення обманює вас у фінансових питаннях.

 

ДІВА

У п’ятницю й на вихідних усі проблеми залежать від грошей. Понеділок – небезпечний день для користування технікою. У вівторок доведеться багато спілкуватися. В середу допомога може прийти невідомо звідки. Вечір четверга проведіть із родиною.

 

ТЕРЕЗИ

Є проблеми, але внутрішній голос твердить, що все буде добре? Попрацюйте на це на вихідних. Далі саме від вас залежить, на що ви обернете нові можливості. Не втратьте шансу у вівторок. У четвер – зручний день для вирішення проблем зі здоров’ям.

 

СКОРПІОН

Ви активні, як ніколи. На вихідних це відчує ваше оточення. Будьте обережні в неділю. У понеділок отримаєте подарунок або вам повернуть старий борг. У вівторок плануйте наступні дії. Надмірна активність у середу-четвер може призвести до конфліктів.

 

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю дошкулятимуть сумніви. Від рішень суботи залежить вирішення проблем неділі. Нестачу грошей у понеділок частково вирішать надходження вівторка. Не пропустіть свою «хвилю» в середу. Четвер – сприятливий день для поїздок.

 

КОЗЕРІГ

Якщо зважитеся на поїздку у п’ятницю, вихідні проведете активно і цікаво. Сумніви щодо когось із вашого оточення змусять вас призупинити спілкування з цією людиною. У середу уникайте технічних пристроїв. У четвер не беріть участь у чужих конфліктах.

 

ВОДОЛІЙ

Не шукайте допомоги у п’ятницю. Вже на вихідних у вашому житті можливі суттєві зміни. У понеділок-вівторок наважтеся, нарешті, звернутися до лікарів із давніми проблемами. Надходження середи-четверга дозволять вирішити нагальні питання.

 

РИБИ

У п’ятницю не вистачатиме грошей. Рішення суботи-неділі можуть спричинити конфлікт з оточенням. Поїздка понеділка має бути вдалою. Вівторок сприятливий для знайомств і звертання до начальства. Родина потребуватиме вашої уваги у середу-четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *