Ексклюзивний гороскоп для буковинців

Астропрогноз на листопад та ексклюзивний гороскоп для буковинців на 31.10-7.11від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ

Астропрогноз на листопад

Коли нема удачі – ви скористалися не тим шансом!

Фінанси

Овнам грошей не вистачатиме більше за всіх. Не залежатимуть прибутки від зусиль Терезів, Скорпіонів. Стрільцям, як і Водоліям, варто дотримуватися поміркованості у витратах. У середині місяця матимуть прибутки Тельці та Риби, а Діви зможуть придбати нерухомість. Близнюків виб’є з колії необхідність негайно повернути борги, натомість Ракам «світить» премія або підвищення окладу. Леви наприкінці місяця отримають можливість додаткового заробітку. Козероги, не відмовляйте, коли до вас звернуться по допомогу: колись саме ця людина допоможе вам.

Робота, кар’єра

Поїздки, нові знайомства й цікаві зустрічі підуть на користь діловим очікуванням Овнів та Скорпіонів. А Тельцям, Близнюкам, Дівам, Терезам, Козерогам та Рибам варто зосередитися на справах, ретельно відпрацьовувати документи й уважно придивлятися до партнерів. Раки можуть обрати творчі заняття і випасти на деякий час з бізнесу. Левів підводить самовпевненість та зарозумілість: не варто вважати партнерів дурнішими за себе. Стрілець відчує, що справи ніби прокручуються на холостому ходу. Водолії досягнуть підйому, співпрацюючи з колективом.

Кохання, сім’я

На Овнів, Раків Скорпіонів, Риб очікують домашні клопоти й бурхливі пристрасті. Тельцям радимо не звертати увагу на прискіпливих родичів або йти на компроміси. Близнюки, не варто шукати ідеалу десь далеко: придивіться до свого оточення. Левів попереджаємо, що кохану людину спробують зганьбити перед вами. Зберігати стабільність у стосунках, не залишати коханих без уваги радимо Дівам і Терезам. Стрільцям слід стерегтися можливої спокуси: нічого доброго з цього не вийде. Сумнівних ситуацій варто уникати й Водоліям. А Козерогам час навчатися тактовності в стосунках.

Здоров’я

Овни, Тельці, Козероги отримають велике навантаження на нерви й серце, може підвищитися тиск. Імунітет Близнюків, Дів та Стрільців на стадії виснаження: можливі застуди та інфекції. На Раків чатує загострення хроніки. Саме в них, як і в Дів та Риб висока ймовірність травм. Левам та Скорпіонам радимо уникати надмірностей у сексі, їжі та спиртному: під загрозою органи травлення та сечостатева система. Терезів можуть турбувати болі в спині, але не звертайтеся до знахарів, спершу зробіть рентген. Водоліям дошкулятимуть ревматичні болі в суглобах: радимо тепліше вдягатися.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Ексклюзивний гороскоп для буковинців на 31.10-7.11

ОВЕН

Цього тижня актуальні бізнесові справи та здоров’я. 3-го скористайтеся можливістю завести надійне партнерство, 4-го не час для освідчень. 7-го радимо вирушити на короткий відпочинок з коханою людиною.

ТЕЛЕЦЬ

Ваша активність привабить до ваших справ нових партнерів. Будьте обережні з фінансовими угодами 1 та 3-го, бо 4-го може статися скандал. Більше довіряйте собі. 6-7-го бережіть здоров’я. Кохання не актуальне.

БЛИЗНЮКИ

Ваші партнери 31-6-го будуть незадоволені вашими особистими прибутками. Кохана людина вас розчарує 3-5-го. Здоров’я потребуватиме уваги 5-7-го. Не втрачайте надії, доводьте розпочаті справи до кінця.

РАК

Спробуйте поєднати особисте з бізнесом. Розради від конфлікту в колективі 2-го шукатимете в коханої людини. Можливо, через неї 3-5-го здобудете нове партнерство. 4-го стережіться травм, 6-7-го можливі грошові втрати.

ЛЕВ

Ділові успіхи надихають вас на любовні подвиги. 1-го відчуєте несподівані можливості «на стороні», 2-го все «в ажурі» в одружених. 3-го не носіть з собою грошей, 6-7-го можна вирушати у відрядження.

ДІВА

На стику місяців будьте уважнішими до можливостей, які надає доля. 2-го можна приймати важливі рішення, укладати угоди і – працювати до нестями! 5-7-го може підвести здоров’я. На особисте не відволікайтесь.

ТЕРЕЗИ

Особисті розчарування змусять вас активніше віддаватися бізнесу. Будьте уважніші до фінансових питань 3-6-го. 4-го можна скористатися сприятливим чаом для відрядження. Здоров’я особливо не дошкуляє.

СКОРПІОН

Не плутайте ділову активність з активним уживанням спиртного 1-го та 6-го. 2-го висока ймовірність побутового травматизму. 3-го обережно за кермом. Кохання в черговий раз розчарує вас 4-го і принадить 6-го.

СТРІЛЕЦЬ

У партнерстві намагайтеся нікого не підвести 31-го та 6-го. Справи 1-3-го запрограмують ваш бізнес на тривалий час. 4-го ймовірна втрата кишенькових грошей. Кохання ніби грається з вами, щоденно змінюючи настрій.

КОЗЕРІГ

З неприємностей на зламі місяців вас виведуть власна інтуїція та активна праця. Контакти бізнесові підуть вам на користь, особисті знайомства нічого доброго не принесуть. 4-го бережіть здоров’я.

ВОДОЛІЙ

Неодружені розчаруються нинішніми стосунками, натомість у сімейних усе буде добре. Бізнесові справи доводьте до кінця, не хапайтесь за нові можливості до 6-го. Поїздок на 7-ме не плануйте.

РИБИ

Вас схилятимуть до укладення угод, почекайте до 4-го. 5-го ви можете спровокувати скандал в сім’ї або в колективі. 2-3-го можуть виникнути проблеми із здоров’ям. 7-го є ймовірність, що вас ошукають у грошових питаннях.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *