Єдину соціальну картку отримали ще 2,5 тисячі малозабезпечених чернівчан. Охочих ще більше

У рамках проекту «Соціальна відповідальність – складова успішного бізнесу» Ярослав Шешур і Олександр Пуршага – обоє депутати Чернівецької обласної ради передали наступну партію соціальних карток до Чернівецького міського управління праці та соціального захисту населення, яке розповсюдить їх безоплатно між малозабезпеченими громадянами і багатодітними родинами міста Чернівці.Нагадаємо, що перша частина карток (всього їх 5 тисяч) була роздана раніше.

Єдина соціальна картка діє в мережі, яка налічує понад 100 підприємств у місті і надає знижкивід 2% до 20% на різні товари та послуги. Реалізує цю програму Чернівецький міський центр захисту приватних підприємців і підприємств малого бізнесу.

Як розповіла заступник начальника управління праці та соціального захисту населення міської ради Тетяна ЖИБЧИН, пенсіонери та інваліди, найперше, цікавляться знижками на медикаменти та харчі. Та вони можуть отримати серйозну знижку навіть тоді, коли захочуть замовити собі нові вікна чи двері або купити золотий подарунок онукамна весілля. Наразі найвигідніше, на думку пані Тетяни, мати ці картки багатодітним мамочкам, яким вони дозволяють купувати багато різного товару й отримувати суттєві знижки.

А ще через півроку управління праці та соціального захисту населення Чернівецької міськради підіб’є підсумки обігу цих карток. Але вже зараз зрозуміло, що тільки у Чернівцях потреба в Єдиній соціальній картці щонайменше у десять разів більша за роздану кількість. Бо вже навіть надходили пропозиції від людей поширити дію карток на область. Та поки що такої можливості, на жаль, немає.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *