До відома підприємців краю!

Представництво Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва у Чернівецькій області оголошує конкурс інвестиційних бізнес-проектів з метою часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, передбачених у державному бюджеті на 2008 рік за програмою «Часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами, що надаються суб’єктам малого та середнього бізнесу для реалізації інвестиційних проектів».
Згідно з Постановою Кабміну від 9 квітня 2008 року №335 «Про порядок використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті для часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, що надаються суб’єктам малого та середнього бізнесу для реалізації інвестиційних проектів» встановлено наступні вимоги стосовно використання бюджетних коштів:
n кошти розподіляються на конкурсних умовах серед суб’єктів підприємництва – фізичних осіб, малих та середніх підприємств, які отримали протягом 2008 року кредити в банках у національній валюті на реалізацію інвестиційних проектів;
n за рахунок бюджету відшкодовується сума сплачених відсотків у розмірі 1,2 облікової ставки НБУ. Розмір кредиту, на який поширюється відшкодування, не перевищує 250 тис. грн для фізичних осіб та малих підприємств і 2,5 млн. грн для середніх підприємств.
Першочергово фінансуватимуться пріоритетні для регіону та держави проекти, зокрема, впровадження енергозбережних технологій, виробництво будівельних матеріалів, харчова промисловість, рекреаційні та туристичні об’єкти, поліпшення автоперевезень пасажирів, спрямованість інвестиційного проекту на забезпечення проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
Детальну інформацію Ви можете отримати у представництві Держкомпідприємництва у Чернівецькій області: м.Чернівці, вул.Руська,1, тел.:(0372)55-37-05, факс:(0372)55-08-27.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *