До Європи – через європейський вокзал

Після реконструкції та переоснащення відкрито залізничний вокзал у Вадул-Сіреті.У справжнє велелюдне свято перетворилося урочисте відкриття сучасного, оснащеного за європейськими стандартами залізничного вокзального комплексу у Вадул-Сіреті, в якому взяли участь перший заступник голови Чернівецької облдержадміністрації Віктор ПАВЛЮК, начальник Львівської залізниці Михайло МОСТОВИЙ, мешканці прикордонного села і гості з сусідньої Румунії. Це, без перебільшення, знаменна подія в житті Буковини і України, – відзначали у вітальних виступах чільники залізниці і крайової влади.
Вокзальний комплекс відповідає міжнародним стандартам, для ефективної і оперативної праці прикордонників та митників, а, передусім, пасажирів тут створені всі належні умови. «Це надзвичайно важлива для краю і країни подія – відкриття, по суті, нових сучасних українських символічних «воріт», що ведуть до Європейського Союзу, не більше, і не менше, – сказав Віктор Павлюк, – Відтепер, переконаний, не лише українцям, але гостям з Європи буде приємно відчути тут, у Вадул-Сіреті, традиційну буковинську гостинність і гарний сервіс».
Перший заступник голови облдержадміністрації привітав залізничників, будівельників, митників і прикордонників, гостей урочистостей з Днем Української Конституції, а також подякував від усієї буковинської громади за добру роботу колективам служби будівельно-монтажних споруд Львівської залізниці, Івано-Франківському інституту «Дніпроміст», усім, хто долучився до спорудження красеня-вокзалу. Зведення вокзального залізничного комплексу, за словами начальника Львівської залізниці Михайла Мостового, обійшлося залізниці у 20 млн. грн.
Прес-служба ОДА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *