ДАІ під контролем

В Чернівецькій області створені мобільні групи з контролю за працівниками ДАІ.Керівництво УМВС зустрілося з працівниками УДАІ області. Серед злободенних тем – етика співробітників та їхня особиста безпека, якість реєстраційно-екзаменаційної роботи. Не дає спокою статистика дитячого травматизму на дорогах і викорінення хабарництва.
Начальник УМВС, генерал-майор міліції Георгій ПРОСКУРНЯК вважає, що за титанічних зусиль служби ДАІ в області суттєво знизилися і кількість дорожньо-транспортних пригод, і кількість травмованих та загиблих.
Але, незважаючи на здобутки, не можна відкидати критику міністра Юрія ЛУЦЕНКА про хабарництво в лавах ДАІ і низьку культуру спілкування з учасниками дорожнього руху. Для боротьби з такими явищами МВС вирішило мобілізувати внутрішні резерви – через створення спеціальних бригад, які найближчим часом роз’їжджатимуть дорогами України, контролюючи, як співробітники ДАІ «розв’язують» ситуації з порушниками і потерпілими.
Генерал запросив представників ЗМІ брати участь у таких рейдах: – Я хочу щоб на території Буковини побори на дорогах відійшли у минуле. Працівники, яких піймають на хабарі, негайно будуть звільнені з органів внутрішніх справ, – зазначив він.
Залишається сподіватися, що все це не пройде, як чергова кампанія, по місяці або двох.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *