Чим гірше – тим краще

Депутатська група «Народної Самооборони» вважає, що блокування фракцією БЮТ трибуни Ради «було спровоковане секретаріатом Президента на чолі з Віктором Балогою, який останнім часом намагається на своїй базі сформувати альтернативний Кабмін і цілеспрямовано займається руйнацією єдиної виконавчої вертикалі». Про це йдеться у спеціальній заяві «Народної самооборони», оприлюдненій інтернет-виданням «Українська правда». «Деструктивна діяльність глави Секретаріату Президента та його кишенькової агресивної групи торпедує ефективну діяльність парламентської більшості та діяльність Уряду України», – сказано в заяві.
Раніше лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко на телеканалі ICTV розповів, що він ставив питання стосовно протистояння Секретаріату Президента з Урядом і отримав відповідь представників Президента: «Так і буде, бо головне – чим гірше живуть люди, тим легше критикувати уряд».
Минулого тижня Луценко також розповів, що Ющенко поставив завдання перетворити Київ на «Сталінград для Тимошенко». Як відомо,
Тимошенко висунула свого найближчого соратника Олександра Турчинова на посаду київського міського голови. Однак Ющенко підтримав чинного мера Леоніда Черновецького, якого звинувачують у незаконній приватизації коштовної столичної землі на мільярди гривень.
За матеріалами Української Правди

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *