Чупакабра на Хотинщині?

Принаймні про це «гудить» усе село Зарожани Хотинського району Чернівецької області. Минулого тижня на подвір’ї  жителя цього села Руслана Чорного невідома істота вночі перегризла шию, висмоктала кров та виїла статеві органи з кози, а з ягнятка здерла шкіру. Господаря дивує й лякає той факт, що усі нутрощі  понівечених тварин неушкоджені.

20130724_062945

Першим мертвих тварин у садку виявив батько господаря Єфрем, коли зранку вийшов з хати: коза і ягня лежали у траві і не рухалися.

– Усе роздерте, у шиї така дірка, що можна легко вкласти три-чотири пальці. Крові вже не було. Бік трохи подертий. Вим’я в кози було велике, стало – як мале відерце. Козу не доїли того вечора, тож воно ціле, не подряпане, та сплюснуте, – розповідає чоловік.

Переляканий господар одразу викликав ветеринара, який оглянув мертвих тварин і  склав акт, у якому написав: «Припустимо, що травми козі та ягняті нанесені бродячими собаками». Проте жителі села кажуть, що це не могли бути собаки, вони припускають, що це чупакабра.

20130724_062900

Мисливець Сергій, який займається собаками все життя, побачивши фото тварин, був шокований. Чоловік стверджує: «Собаки і вовки роз’їдають у першу чергу живіт і нутрощі, а далі їдять вже все інше. А статеві органи? От, припустимо, в худоби можуть ще вим’я з’їсти. Тут воно не тронуте. Це не собаки, це виключено. Вони б пірвали, розірвали би повністю, голову б відгризли. Це для мене шок. Лисиця такого не робить, вовк також. Перший раз таке бачу».

Жодних експертиз кози та ягняти ніхто так не проводив, тварин з дозволу міліції поховали.

Чиїх лап це справа – поки невідомо…

Галина ЄРЕМІЦА, спеціально для «Версій»

Фото Руслана Чорного

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *