Честь і доблесть зроблять людину безсмертною

– стверджує чернівецька ясновидиця і цілителька. Бо саме такі  люди увійдуть до ери Водолія – ери Безсмертя
Жанна Тимофіївна мала можливість спілкуватися з Кашпіровським, Аланом Чумаком, Ігнатенком, Валентиною Лавровою та багатьма іншими загадковими особистостями. Вона знає, що чекає на нас. Її бачення співпадає з прогнозами науковців: останні передрікають Україні, а точніше, Чернівецькій та Закарпатській областям, зсуви. А вона ще додає – землетруси. Бо у Карпатах, за її словами, прокинулися два вулкани.
Жанна Тимофіївна пересувається у просторі і часі незалежно від того, де перебуває її тіло. А також розуміє, чому людина так часто не ладить сама з собою. Адже практично в кожному з нас існує дві істоти – первородне тіло і душа, яку підсаджено з Космосу. Через це маємо свідомість, але й відчуваємо існування втаємниченої підсвідомості.
Але найбільша душевна потреба ясновидиці – оздоровлювати людей. У неї лікуються доволі відомі люди Буковини, серед яких, до речі, багато медиків.
…Проявилися незвичні таланти Жанни змалку. Варто було їй покласти руку на когось, змученого болем, як хворому ставало легше. Мале дівча постійно підказувало, де шукати загублену річ і де перебуває нині те, що вкрадене…
Протягом усього життя розвивала і вдосконалювала здібності, подаровані Природою.
Нині Жанні Тимофіївні за 70. Але коли вона робить масаж, від якого розсмоктуються мастопатії та проходять інші недуги, здається, що то не літня жінка веде одним мізинцем твоїм тілом, а проїжджає цілісінький танк. Жанна Тимофіївна пояснює це тим, що працює не рука її, а енергія.
Знає вона силу силенну замовлянь –  мовленевих засобів позбавляння недуг. Скажімо, за повного Місяця цілителька рекомендує зрізати по півсантиметра волосся на різних ділянках голови, примовляючи при цьому: «Зрізаю хвороби, плітки, біль у серці…».  Тобто, називаєте те, що вам заважає.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *