Чернівчани вже давно євроінтегрувалися

Принаймні подумки. Тільки не здогадуються про це

Бо хто б і що не казав, а наші люди вже давно опанували європейські цінності, зрозумівши, що найважливішим у світі є людина та її життя.

І давно із заздрістю поглядають на захід, відзначаючи самоповагу й самодостатність внутрішньої політики сусідніх держав, де чиновники уважно прислухаються до думки людей. Але одна справа – споглядати, хотіти і заздрити, а інша – могти.

Тому досі і залишається головною місію мережі центрів європейської інформації в Україні, яка об’єднує 16 відповідних регіональних інформаційно-просвітницьких ресурсних центрів, формування такого суспільства в Україні, яке могло б, базуючись на європейських цінностях не на словах, а на ділі, позбутися азіатчини у вигляді корупції та хабарництва.

Можливо, презентований і виданий у Чернівцях довідник «Європейська інтеграція на початку нового тисячоліття» за результатами спільної роботи Товариства «Український Народний Дім у Чернівцях», Інституту Європейської інтеграції та регіональних досліджень Чернівецького університету та мережі Центрів європейської інформації України додасть чернівчанам сміливості, завзятості та знань у боротьбі за своє майбутнє.

Довідник складається з двох частин та орієнтований на користувачів Центрів європейської інформації, учнів, студентів, усіх, хто цікавиться європейською тематикою і, зрештою, для тих, хто хоче жити у Європі…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 коментарі “Чернівчани вже давно євроінтегрувалися”