Чернівчани оцінили міську владу на «2» і «3»

Більшість чернівчан нічого не знають про те, що робить міська влада до ювілею Чернівців, – засвідчило опитування чернівчан громадською організацією «Комітет виборців». Як повідомив Ігор БАБ’ЮК, координатор проекту «Громадський моніторинг заходів з підготовки до 600-річчя Чернівців», вони відстежують інформування чернівчан про підготовку до свята та аналізують хід ремонтно-реставраційних робіт, які відбуваються за рахунок субвенцій з державного та місцевого бюджетів.
За результатами опитування, громадськість міста оцінила роботу місцевої влади на «трійку». Крім того, 24,52% опитаних виставили «2» за реставраційні та ремонтні роботи. Озеленення ж міста його мешканці оцінили в межах 3-4 балів.
Ігор Баб’юк зазначив, що ЗМІ занадто мало інформують своїх читачів про ремонтні роботи на вулицях Кобилянської і Сагайдачного та Турецькій і Центральній площах. На його думку, це пов’язано з тим, що міська рада не отримала повну суму субвенцій з державного бюджету. Як відомо, міській владі пообіцяли 150 млн. грн., з яких 50 млн. виділили ще 2006-го року. Решта грошей «зависла у повітрі».
Баб’юк повідомив, що «Комітет виборців» уже надіслав листи від громадських організацій міста до керівництва держави та всіх фракцій Парламенту з проханням посприяти в отриманні решти субвенцій.
– Якщо зупинять ремонтні роботи, то ми навіть не зможемо показати гостям міста «візитівку» Чернівців – вул. Кобилянської, – наголосив він.
Микола КОБИЛЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *