Буковина

Обережно, ліфт!
63 чернівецьких ліфти відслужили гарантійний термін експлуатації. Подальша експлуатація цієї техніки пов’язана із певним ризиком, – повідомив прес-секретар чернівецького експертно-технічного центру Анатолій Чабан.
Байкери захопили Заставну
Перший мотофестиваль «Буковина-Байк-Паті-2008» тривав три дні на березі озера в Заставні. Взяли у ньому участь майже 100 байкерів із різних куточків України. Організаторами фестивалю виступили місцевий мотоклуб «Бандерас» і Українська байкерська конфедерація.
Купуйте, недорого!
Триповерховий торгово-офісний центр площею 1439,60 кв.м на вул. І.Стасюка, 30 у бізнесовому мікрорайоні Чернівців, звело комунальне підприємство «Містобуд». Об’єкт виставлено для продажу на аукціоні, що відбудеться 23 липня ц.р. Наразі невідомо, продадуть його цілком чи окремими лотами.
Приваблюємо інвесторів
Німці зацікавлені у побудові деревообробного заводу на Буковині. Голова Чернівецької обладміністрації Володимир Куліш обговорив таку можливість з представником компанії «Holzindustrie Schweighofer» Геральдом Швайггофером. Обсяг інвестицій у цей проект може становити до 80 млн євро.
Наші на «Агросвіті»
Програма Чернівецької обласної держтелерадіокомпанії «Зруб за зрубом» зайняла друге місце на Міжнародному телевізійному фестивалі «Агросвіт». У фестивалі, присвяченому проблемам села і сільського господарства, взяли участь телекомпанії України, Росії, Білорусі, Грузії, Болгарії.
Програма чернівецьких телевізійників присвячена гострій для Буковини проблемі самовільних рубок в буферних лісах  Редактор програми «Зруб за зрубом» – Мирослав Шевчук, режисер – Тамара Шатілова, оператор – Андрій
Соколовський.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *