Буковинці третього тисячоліття

Три буковинки  – серед кращих жінок
Троє буковинок – поетеса Тамара Севернюк, відома спортсменка-лучниця Тетяна Мунтян та директор чернівецької школи №5 Світлана Жуковська цього року претендують на звання лауреата Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття». Про це оголосила у Чернівцях віце-президент Міжнародної громадської організації «Жінка ІІІ тисячоліття» Марина Литвин.
Переможців визначатимуть у трьох номінаціях – «Знакова постать ІІІ тисячоліття», «Жінка ІІІ тисячоліття» та «Перспектива ІІІ тисячоліття».
Криворучко – слава Чернівців
Загальні засади критеріїв на висування кандидатур на нагородження почесною
відзнакою – медаллю «На славу Чернівців» затвердила Громадська  рада  сприяння підготовці та відзначенню 600-ліття міста. Серед перших кандидатів на цю найвищу нагороду Чернівців члени Громадської ради запропонували Ореста Криворучка – знаного чернівецького митця та автора багатьох ювілейних проектів.
Таня Полубко – the best
За рішенням оргкомітету міської благодійної акції «Милосердя»  та міського  благодійного фонду «Милосердя» до Великодня комп’ютер та телевізор презентовано юній художниці – учениці 10 класу ЗОШ №14 Тетяні Полубко, яка  успішно  захищала честь рідного міста на  всеукраїнських творчих конкурсах.
Тетянка зразково навчається у  загальноосвітній та художній школах. Вона неодноразово ставала переможцем Всеукраїнського конкурсу знавців рідної мови ім. Петра Яцика, предметних олімпіад з української мови та літератури, географії, зарубіжної літератури. Впродовж п’яти років дівчина перемагала в обласних і всеукраїнських літературних конкурсах на рятувальну тематику, є  двічі лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Нові імена України» у номінаціях «Поезія» та «Живопис»,  нагороджена срібною медаллю 57 Міжнародної виставки «Шанкар Інтерненшлз» (Індія, 2007 р.), дипломом переможця Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, дипломом І ступеня ХХV обласної виставки «Буковинський розмай».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *