Буковина

Кобилянська розвалюється?
Рятувальникам довелося демонтувати 2 балкона на вул. О.Кобилянської, які загрожували обвалом. Тут же на будинку №9 демонтували карниз, який навис над входом у перукарню.  Ремонтуватимуть балкони і карниз під час реконструкції вулиці

Ласкаво просимо!
Згідно з планом, Львівська залізниця до Великодніх свят має ввести в експлуатацію вокзальний комплекс прикордонної залізничної станції Вадул-Сірет. Тут виконали капітальний ремонт будівель і споруд вокзалу, переобладнали колії і переїзди.
Годинники від «Альтфатера»
2 нових вуличних годинники – на даху будинку №2, по вул. Лисенка, та у вежі кутового будинку на
вул. Університетській – Штейнбарга, до 600-річчя міста зобов’язалася встановити фірма «Альтфатер-Чернівці». Їхня орієнтовна вартість – 50 тис. грн.
Вболівай за наших!
Команда УМВС Буковини готується до фінальної частини чемпіонату МВС з футболу, де зберуться 12 представників найкращих обласних управлінь МВС, внутрішніх військ та ВНЗ системи МВС. Чемпіонат проходитиме від 12 до 17 травня  у Феодосії.
Найрозумніші – у Чернівцях
Україна вперше приймає Міжнародну науково-практичну конференцію школярів з точних дисциплін. Право на її проведення вибороли Чернівці. У конференції бере участь 21 команда юних науковців з 15-ти країн світу. Україну представляє збірна школярів Києва та Харкова, а також збірна юних науковців Чернівців. Юні науковці презентують провідним вченим результати досліджень у галузі фізики, математики, інформатики та екології. Більшість відкриттів, представлених юними науковцями на попередніх форумах, вже впроваджені провідними компаніями світу та науковими центрами. Диплом учасника цієї конференції визнається найпрестижнішими ВНЗ світу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *