Буковина

«Подаруй дитині  іграшку»
Від 1травня відбувається благодійна акція «Подаруй дитині іграшку». Освітяни краю звертаються з проханням взяти участь у акції – занести свій подарунок-іграшку в один із дошкільних навчальних закладів області.

Борги в цифрах
Заборгованість населення з квартплати та оплати за утримання житла по місту на 1 квітня становила 5 млн. 206,2 тис. грн., у тому числі: в Першотравневому районі – 1 млн. 919 тис. грн, у Садгірському – 154,8 тис. грн. і Шевченківському – 3 млн. 132,4 тис. грн.

Місцеві досягнення
Чернівці перемогли на цьогорічному Всеукраїнському конкурсі «Місто кращого благоустрою». А команда депутатів місцевих рад краю з більярду посіла 3 місце в кубку депутатського клубу «Парламент», який відбувся в місті Одеса.
Лікарні-монополісти
Обласне відділення АМКУ оштрафувало Герцаївську, Кіцманську, Новоселицьку, Путильську та Хотинську ЦРЛ на 5,6 тис. грн. Медзак­лади неправомірно включили до розрахунку їхньої вартості економічно необґрунтовані витрати.

Знову гіпермаркет!
Ще один торгово-розважальний комплекс запрацює в листопаді в реконструйованому корпусі заводу «Електронмаш». Реалізує проект компанія DEPOT Development Group, яка входить у групу компаній «Фокстрот». Новий торгово-розважальний центр матиме 3 рівні та займатиме площу 20 тис. кв. м. Орендарями центру стануть супермаркети продуктів, побутової техніки та дитячих товарів, магазини одягу та взуття. Працюватиме дитячий розважальний центр, кафе, ресторани, зали для гри в боулінг і більярд.
У Чернівцях вже працюють гіпермаркети «Велика Кишеня», «Сільпо», «Епіцентр», «Метро», «Караван», торговий центр «Боянівка», завершується будівництво торгового комплексу «Фуршет».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *