Азбука для батьків

Так називається консультативний центр для майбутніх батьків, відкритий у Чернівцях за сприяння відділу у справах сім’ї та молоді ОДА за адресою вул.Головна,132.Тут розроблятимуться та запроваджуватимуться програми підготовки вагітних до проблем вагітності та пологів, підтримки фізичної форми вагітних, грудного вигодовування малюків. Вікова категорія слухачів – 20-30 років. Методики, що давно практикуються, поєднуються із новітніми. Фахівці центру володіють ними досконало. Заняття проводитимуться в максимально зручний для відвідувачів час.
Основні програми «Азбуки для батьків»: «Готуємось до пологів. Малюк до року»; «Експрес-курс з підготовки до пологів»; «Експрес-курс з догляду за дитиною». Планується проведення тренінгів: «Арттерапія – формування емоційного комфорту, внутрішньої гармонії, пізнання себе»; «Музикотерапія, співи, танець –вчимося знімати стрес»; «Аутотренінг, позитивне мислення, самонавіювання, основи медитації – оволодіння техніками саморегуляції і самоконтролю, створення глибинного почуття захищеності і щастя»; тренінг для вагітних пар «Намалюємо наш дім». У клубі майбутніх матусь жінок навчатимуть взаємопідтримці.
Чернівецький центр «Азбука для батьків» є філією однойменного київського, який успішно працює вже 5 років. Чернівецька філія отримала підтримку пологових будинків та жіночих консультацій. Засновники Чернівецької філії – Богдан Адамчук та Олена Сметанюк.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *