Астропрогноз на січень

Не відмовляйтеся від дарів Сатурна

Фінанси

Стабільний фінансовий стан у січні очікує Близнюків, Терезів і Козерогів. Близнюки навіть зможуть розрахуватися з боргами. Овнам і Рибам слід навести лад з фінансовими документами, потім думати про прибутки. Певні труднощі відчують Тельці, Раки та Скорпіони. Єдиний вихід для них – учитися заощаджувати. Фінансові потоки йтимуть осторонь Левів. Дівам та Стрільцям можна шукати партнерів та спонсорів. Для Стрільців січень – пік фінансових надходжень. Для Козерогів вдалий час для отимання кредитів. Ракам і Водоліям не варто ризикувати у фінансовій сфері, в жодному разі – не грати.

Робота, кар’єра

Для Овнів, Близнюків і Стрільців – стабільний період у кар’єрі, час завершувати проекти і розпочинати нові. Це може бути і додаткова освіта, і нова професія, і зарубіжні професійні зв’язки. Вдалими для Тельців і Козерогів будуть робота в медицині, операції з нерухомістю або торгівля харчами. Їм можна братися за втілення давніх задумів. Проблеми та випробування в професійному плані очікують на Раків, Скорпіонів і Водоліїв. Вони можуть потрапити в ризиковану ситуацію з непорядними партнерами. За напружену працю Леви та Діви отримають винагороду у вигляді кар’єрного зростання. У Терезів вибір невеликий: або затоваришувати з начальником, або змінити роботу. Для Риб розборки з начальством закінчаться перенесенням вигідних угод на кінець січня.

Творчість

Овнам і Дівам доведеться переглянути архіви, переосмислити задуми і закінчувати розпочаті твори. Бурхлива творчість захопить Близнюків і Левів. Зовсім не творчий період у Тельців, Раків, Водоліїв, Риб. Терези можуть шукати видавця або спонсора для виставки. Скорпіон повинен притримати амбіції і починати все заново. Стрільці поринуть у вивчення філософських та релігійних трактатів, з цього народяться нові задуми. Добре йтимуть справи у Козерогів, зайнятих у книжковій графіці чи архітектурі.

Кохання і родинне щастя

Овни та Леви повинні навести лад з дітьми. Неодружені можуть освідчитися, тільки не варто заходити у небезпечні зв’язки. Родичі потребуватимуть уваги Тельців і Раків, а в коханні вони можуть сподіватися на дарунки долі. Близнюки вирішуватимуть проблеми братів або сестер, можливо, їм доведеться змінити коло спілкування. Діви та Козероги схочуть побути на самоті, а з новою романтикою краще не поспішати. Терезам доведеться бути миротворцями у власній родині. У деяких Скорпіонів зміниться сімейний статус: можливі розлучення або новий шлюб. Стрільці приділяють рідним мало уваги, але всі їх люблять, хоча через власну нестриманість вони можуть багато втратити. Особистим стосункам Козерогів, Водоліїв і Риб загрожує криза, їм варто кинути ревнощі.

Оселя

Овнам, як завжди, не вистачатиме грошей на ремонт, варто зробити хоча б генеральне прибирання. Тельцям і Терезам вдалий час для зміни житла: можна купувати нове чи продати старе. Скорпіони можуть суттєво підвищити клас свого житла – перебудовами чи переїздом. Близнюків, Левів, Стрільців і Водолїв домашні проблеми не хвилюватимуть. Раки та Козероги, навпаки, всіляко створюватимуть домашній затишок. Діви візьмуться перебудовувати оселю відповідно до філософських поглядів. Рибам варто завести домашню тваринку або рибок.

Здоров’я

Овнам, Близнюкам і Водоліям варто дотримуватися режиму, бо можливе виснаження і на цьому грунті – численні побутові травми. Тельцям, Терезам і Стрільцям слід уважніше поставитися до харчування і способу життя, не зловживати екзотичними стравами. Раки перейматимуться хворобами не так своїми, як рідних. Леви та Козероги не повинні зволікати з відвідуванням лікаря. Дівам, Скорпіонам і Рибам можна розпочати комплекс оздоровчих процедур, сісти на дієту і відвідувати фітнес-клуб. Зменшити активність у пересуваннях через ймовірність дорожніх аварій варто Тельцям, Близнюкам, Козерогам, Водоліям і Рибам.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *