Астропрогноз на лютий

Фінанси

Зірки прихильні цього місяця до фінансів Овнів, Близнюків, Левів і Козерогів. Для Овнів пік удачі – 12-16-го. Леви не повинні бути надмірно щедрими, а Козерогам варто додати рішучості. Тельці можуть отримати нагороду за працю: підвищення зарплати або премію. Нестабільний фінансовий стан Раків та Дів може покращитися в останній тиждень. Краще на фоні інших виглядають Терези та Стрільці. Тільки застерігаємо їх від гри та взяття кредитів. Зрушення на краще відбудуться для Скорпіонів. Водолії проведуть внутрішній аудит свого бізнесу, але не відкриватимуть нікому справжнього стану справ. Рибам слід повернути борги та ухилятися від доброчинної діяльності.

Робота, кар’єра

Нові проекти чи нова діяльність очікують на Овнів, Близнюків, Терезів, Скорпіонів, Козерогів. Тельцям і Рибам для успіху потрібні підтримка оточення і постійне навчання. У новому колективі їм не варто брати на себе роль лідера. Повчитися не заважало б також Близнюкам, Скорпіонам, Стрільцям. Раки та Козероги можуть реалізувати грандіозні плани за послідовності й поінформованості. Левам потрібне активне партнерство, натомість вони матимуть конфлікти з колегами та співвласниками. Діви й Терези покажуть себе працьовитими і здатними на роль лідера. Стрільцям варто братися тільки за ті справи, в яких вони впевнені, декому з них варто змінити професію. Для Водоліїв лютий – час своєрідної роботи над помилками.

Творчість

Емоційний поштовх до творчості отримають Овни, Раки та Водолії. Несподіваний підйом і бажання спробувати себе в інших видах творчості відчують Леви. Тельцям і Близнюкам варто вивчати теорію та історію мистецтв, вдосконалювати навички, спробувати себе у нових жанрах. Діви та Риби переживають рутинний період, їм можна доводити до ладу початі твори та проекти. Скорпіонам щаститиме у вікторинах і конкурсах, хоча везіння добре підкріплюватиметься їхніми знаннями та поведінкою. Серйозний успіх очікує на Терезів-акторів і Козерогів, зайнятих у ЗМІ. Стрільці ще глибше занутряться у філософські дослідження, час віддачі для них ще не надійшов.

Кохання, родина

Овнам і Ракам для сімейного щастя варто відігнати тіні минулого, бути послідовними та вірними, не з’ясовувати стосунків. Романтичні знайомства не повинні заважати Тельцям, Левам і Скорпіонам триматися родини, більше уваги приділяти дітям. Близнюкам час відмовитися від легенького флірту. Дехто з них знайде собі солідну пару. В родинах Дів можуть статися неприємності з кимось із родичів, натомість у коханні для них усе буде добре. Козерогам, Терезам і Водоліям можна розраховувати на підтримку родичів, любовні стосунки для них мало актуальні. На Стрільців і Риб очікують нові романтичні знайомства, переважно в дорозі, на конференціях та семінарах.

Оселя

Домашні клопоти успішно поєднуватимуть з основною роботою Овни, Близнюки, Козероги та Водолії. Для Тельців, Левів і Стрільців лютий – час для успішного вирішення проблем із житлом. Можна братися також за ремонти чи генеральні прибирання. Перед Дівами та Скорпіонами постане дилема: ремонтувати старе житло чи купувати нове. Ракам доведеться займатися, крім свого, ще й житлом дітей чи старших родичів. А Риб проблеми оселі взагалі не цікавлять.

Здоров’я

Кінець зими пройде значно легше, ніж зазвичай, для Овнів, Раків, Водоліїв. Тельців турбуватиме печінка та судини. Відмовитися повністю від спиртного радимо Тельцям, Левам, Скорпіонам. Близнюкам слід бути уважними на транспорті, а Левам – з електрообладнанням. Тельцям та Левам варто ще стерегтися переохолодження кінцівок. Діви та Риби повинні звертатися до лікаря за перших ознак хвороби. Терезам, Скорпіонам, Стрільцям та Козерогам уникати нервових перевантажень: саме зараз формуються осередки майбутніх хронічних недуг.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *