Астропрогноз на грудень

Удачу 2009-го моделюйте вже сьогодні

Фінанси

На прибутки можуть розраховувати Овни, Тельці, Діви, а Риби можуть очікувати на підвищення зарплати. Фінансові напрацювання Близнюків у гроші поки що не виллються. Скорпіони повинні всі матеріальні питання вирішити у першій половині грудня. Стабільність очікує на Раків і Левів, тільки останні не повинні починати нових справ. Терезам і Стрільцям варто бути уважними до фінансових документів, уникати виправлень. Козерогів можуть обманути партнери, не довіряйте печаток і документів. Водоліям рекомендуємо поміркованість у витратах, бажано до Нового року повернути всі борги.

Робота, кар’єра

Вдалим буде бізнес Овнів, особливо у другій декаді, у Козерогів – у першій половині, у Водоліїв – після 12 грудня. Тельцям не варто конфліктувати з начальством, бо важко потім шукати примирення. Близнюкам і Ракам можна шукати нову роботу, брати додаткові зобов’язання, розвивати нові ідеї. Риб так само хвилюватимуть питання службового росту. Терезам і Скорпіонам час шукати партнерства і оновлювати знання. Стрільці розриватимуться між лінощами та працелюбством. Діви повинні дослухатися до порад, а Левам не варто братися за справи, в яких нічого не розуміють.

Кохання, сім’я

Овнам не рекомендуємо залишати коханих без уваги, а Близнюкам і Дівам – випробувати їх упертістю і прискіпливістю. Нові знайомства під кінець року очікують на Тельців, Раків, Левів, Терезів. Але Левам і Скорпіонам краще утриматися від «скакання у гречку», бо це може перевернути шкереберть усе їхнє життя. Сумнівних ситуацій слід уникати й Водоліям. Натомість Ракам і Терезам усе нове обіцяє стабільність. Одруженим Стрільцям, Козерогам і Рибам доведеться докласти багато зусиль, аби зберегти стабільність шлюбів, а самотнім нові знайомства так само нічого доброго не несуть.

Здоров’я

Грудень небезпечний травмами для Овнів і в 2-й половині – для Левів. Ракам, Терезам і Рибам дошкулятимуть шлунок і кишечник, для Раків можливий апендицит. Скорпіони на нервовому грунті відчуватимуть проблеми із зором. Стрільцям слід більше відпочивати, бо можуть початися головні болі і з’явитися нервові висипи на шкірі. У Водоліїв слабке місце – спина й поперек, уникайте фізичних навантажень. Тельцям слід врегулювати своє життя і більше уваги приділяти активному рухові, а Козерогам варто зміцнювати імунну систему. Близнюки не повинні в грудні розпочинати нові процедури, навіть косметичні, натомість Дівам рекомендовані масажі та фітотерапія.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *