Астропрогноз на грудень 2010

Усі знаки Зодіаку залежатимуть від місячного затемнення 21 грудня: його вплив ми відчуватимемо від 18 до 24 грудня. Загальні рекомендації на ці дні: не будуйте великих планів, не конфліктуйте, не марнотратьте, не грайте й стережіться травм.

Фінанси

Особливо важкого фінансового становища зірки не обіцяють нікому. Найбільші проблеми будуть у Близнюків, Раків, Козерогів і Риб: вони повинні чітко планувати свої доходи й витрати. Водоліям у цьому сенсі порадимо не брати кредитів, але й нікому не позичати грошей: можуть не повернути. Овни, Тельці й Леви непогано зароблятимуть, але й витрати будуть значними, в основному на сім’ю, дітей і подарунки. У Дів надходження гальмуватимуть, але виручать рідні: нестачі не відчують. У Терезів, Скорпіонів, Стрільців гроші з’являться наприкінці року. Це може бути оплата давньої роботи, премії чи інші винагороди і навіть іноземні інвестиції.

Робота, кар’єра

Овнам доведеться притримати свої наполеонівські плани: головні справи слід завершити до 18-го грудня. У Тельців та Риб вийде все замислене, але доведеться попрацювати з усією відповідальністю. У Близнюків і Стрільців спливуть задавнені справи: треба встигнути до свят. Ракам радимо не перейматися плітками колег і спокійно працювати. Левам, Терезам Козерогам можна розраховувати на кар’єрне зростання. Діви та Водолії матимуть змогу знайти нову роботу, а Скорпіонам допоможуть впливові знайомі.

Кохання, родина

Овни покращать наявні чи заведуть нові стосунки: все вийде на добре. Тельцям світить здійснення бажань, треба лише добре знати, чого хочеш. Кохані Тельців і Терезів потребують більшої уваги. З дітьми теж проблеми. Близнюків рідні то тішать, то дратують, але перед Новим Роком усі примиряться. У сім’ях Раків запанує приємна тиша, аж поки вони не дізнаються, що приховують від них діти. Лев, як завжди, перейматиметься ревнощами, хоча й безпідставними. Дівам слід уникати квапливих рішень і не поспішати до шлюбу. Хоча разом оселитися саме час. Скорпіони та Риби відчують, що головне для них – любов і сім’я. У Стрільців, Козерогів, Вололіїв – спокійний період. Сім’ї стабільні, діти тішитимуть. Родичі порадують Риб приємними несподіванками.

Оселя

Овни й Тельці не повинні у грудні робити великі покупки чи затівати дорогий ремонт. Гроші краще витратити на подарунки для рідних і для себе коханих. Близнюкам не на все вистачить грошей. Ремонт закінчувати доведеться вже після свят. Раки та Риби можуть обновити штори, світильники, купити приємні дрібнички. Леви й Скорпіони здійснять генеральне прибирання або схочуть переставити меблі. А от Діви й Терези ще встигнуть здійснити ремонт. Стрільці й Водолії не повинні напружуватися: краще робити звичні домашні справи. Козероги занадто практичні, не завадить привнести трохи романтичного безладу.

Здоров’я

Грудень майже всім несе депресивні стани. Вихід один – чітко контролювати себе й уникати емоційних зривів. Овнам не рекомендуються мандрівки, спортивні заняття не повинні втомлювати, варто уникати жирного, налягати на фрукти-овочі. Тельцям саме час позбуватися шкідливих звичок. Найвразливіше в них горло, слід пити соки й трав’яні відвари. Близнюкам треба берегти нирки, але не варто розмовляти про здоров’я і захоплюватися нетрадиційним лікуванням. Спортивні заняття, фітнес і лазня – саме для них. Ракам, Водоліям та Рибам слід берегти печінку, але не радимо вживати невідомі препарати. Депресія Левів може залежати від розладів щитовидної залози. Діви й Скорпіони потерпатимуть від недуг опорно-рухового апарату. Їм радимо вживати багато молочного, почиститися від шлаків, пройти курси масажу й фітотерапії. Терези буде непокоїти травлення. Слід уникати смаженого та гострого. Стрільцям та Козерогам слід просто відпочити: фізичні вправи, водні процедури, розвантаження в харчуванні покращать ефект відпочинку.
Тельцям і Ракам рекомендується підвищена обережність за кермом, а Левам та Скорпіонам взагалі варто зменшити користування транспортом.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *