Астропрогноз на грудень

Фінанси

У найкращому фінансовому становищі перебуватимуть Близнюки та Стрільці. Важкий для Овнів і Тельців період завершиться деяким підйомом. Терези навіть зможуть підтримати когось грошима. Для Раків і Водоліїв покращення настане ближче до новорічних свят. Ейфорія витрат очікує на Левів, Скорпіонів, Риб. Але в Скорпіонів не буде надходжень і зростатимуть борги. Діви самі вирішуватимуть, що краще – накопичувати чи витрачати. Козерогам радимо бути обережними з фінансовими документами.

Робота, кар’єра

Всі починання удаватимуться для Овнів, Терезів, Стрільців. Великі завдання вирішуватимуть Водолії. Наполеглива праця нарешті призведе до кар’єрного зростання Тельців, Раків, Козерогів. Близнюкам варто розвивати партнерські зв’язки. Леви й Скорпіони, не погрожуйте начальству, що підете: а раптом воно погодиться? Діва стане перед вибором: працювати в колективі чи відкривати власний бізнес. Риби можуть знайти додатковий заробіток або спонсора.

Творчість

Овни, Близнюки та Риби матимуть шанс знайти фінансову підтримку для творчості. Тельці шукатимуть нових вражень у поїздках, а Терези та Козероги – у спостереженнях та самоспогляданні. Попередні напрацювання завершаться позитивними результатами в Раків, Стрільців, Водоліїв. До того ж Стрільці можуть завершити закинуту книгу чи картину. Лев не повинен ставити стосунки з оточенням у залежність від творчих удач чи невдач. Діви можуть узятися до нових видів творчості. А Скорпіон на собі відчує банальну фразу про голодного художника.

Кохання, родина

Овнам у коханні удаватиметься будь-що: романтичне знайомство, службовий романчик, родинне щастя… Тільки – щось одне. Доленосне знайомство очікує цього місяця на Тельців, Стрільців і Водоліїв, але Водоліям не варто поспішати зі шлюбом. Близнюки зможуть нарешті поставити крапку на набридлому службовому романі. Але не варто поспішати заводити новий. Раки вагатимуться, проводити свято з родиною чи з коханою людиною. Леви, що полюбляють скочити у гречку, бійтеся викриття, не ставте сімейні стосунки на межу розлучення. Романтичне знайомство Дів переросте у серйозні стосунки. Терезам і Козерогам не варто прагнути докорінних змін: цінуйте те, що є. Скорпіони дізнаються, що їм для кохання потрібні гроші. Риби повинні придбати святкові подарунки рідним і коханим до 20 грудня.

Оселя

Через справи та особисте життя не матимуть часу дбати про домівку Овни, Близнюки, Риби. Навпаки, Тельці, Раки та Водолії придбаватимуть важливі й гарні речі для власної оселі. Вдало відремонтують свої помешкання Леви, Діви. Скорпіони захочуть притулитися до чужого затишку, а Козероги невпинно створюватимуть власний. Стрільців потягне на гламурні деталі та конструктивні перетворення, а Терезів, навпаки, застерігаємо від революційних перебудов – на користь консерватизму.

Здоров’я

Більш-менш стабільним стан здоров’я буде у Близнюків. У Дів закінчується застудний період. Овнам та Рибам саме час відпочити на курорті чи в санаторії. Терезам варто уважно ставитися до здоров’я у поїздках, а Тельцям цього місяця не радимо сідати за кермо. Ракам та Козерогам не вистачатиме часу на здоров’я, і даремно: можна пропустити загострення хроніки. Левам радимо уникати стресових ситуацій: можуть підвести серце та нерви. Скорпіонам, Стрільцям, Водоліям слід уникати застуд і перевантажень харчами та алкоголем.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *