40 акція милосердя

Чернівецький обласний благодійний фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію «Подаруй дитині життя» продовжує об’єднувати зусилля небайдужих буковинців у боротьбі із важкою недугою дітей, що страждають злоякісними захворюваннями.  19 серпня 2010 року о 16.00 на Центральній площі міста відбудеться чергова, 40 акція милосердя.

Кожного дня на землі чиєсь життя народжується і чиєсь згасає. І вже так є, що кожного дня на світ народжуються діти, яким доля підготувала страшну недугу, ім’я якій «РАК».

Онкохворі діти прагнуть жити повноцінним життям! Ми не можемо залишити таких дітей у біді! Кожен з нас може допомогти! Потрібно лише пам’ятати, що хвора на рак дитина – не безнадійна і приречена! Вона має право на життя, на любов, на добрі враження, на відкриття і майбутнє!

Мета акції – привернення уваги суспільства до проблеми дитячої онкології та збір коштів, які будуть використані на придбання ліків для онкохворих дітей.

Запрошуємо до участі керівників та колективи підприємств, організацій, установ, приватних підприємців, громадян Буковини.

Постійні партнери Фонду: відділення кардіоонкогематології ОДКЛ №1 м. Чернівці, ЧФ ВАТ «Укртелеком», аптечна мережа «Гармонія».

Медіа патронат: обласна державна телерадіокомпанія, радіостудія «Символи», МТРК «Чернівці», радіо «Блиск -FМ », газети «Версії», «Буковинське Віче» та «Молодий буковинець», інформагенства «bukNews» , «Букінфо».

Чернівецький обласний благодійний Фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію «Подаруй дитині життя»

58000 м. Чернівці, вул. Гоголя, 12; тел \ факс (0372) 57-31- 47, е-mail: blagovest-buk1@yandex.ru

Чернівецька дирекція АКБ «Форум» м. Чернівці код ЄДРПОУ 21574573 Р/Р 26005301082843 МФО 322948

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *